W.A.S.P. идват в България на 18 май 2022 година

Бандата ще забие в Арена Армеец по случай 40 годишнината си

OFFNews 26 октомври 2021 в 17:40 2322 1

На 6 юни 2022 година се навършват 40 години от създаването на една от най-известните, скандални и противоречиви хеви метъл банди в света - W.A.S.P.

В историята на рокендрола са много малко групите подбуждали любовта, омразата и първичните емоции така както тях. Още в самото начало, малките зали в Калифорния, а по-късно и в много страни по света, на Крилатите убийци им е забранено да свирят и представят щоуто си на живо. Уникалният шок-рок стил на W.A.S.P. провокира религиозните организации, местните градски съвети, правителства, дори сенатът във Вашингтон провежда изслушвания в опит да забрани продажбата на записи и да спре „погрома“ на сцените, където свирят.

Основателят на групата, фронтмена Блеки Лоулес, успешно ръководи групата вече 40 години. Той е неин вокалист и основен автор на песните още от самото й начало. Уникалната му външност, социалните и политически му изказвания извеждат групата до световни висоти. Продадени са милиони записи и е оставено наследство от множество разпродадени шоута по целия свят.

С участието на басиста Майк Дуда(Mike Duda) и китариста Дъг Блеър (Doug Blair), чийто стаж в групата е съответно 26 и 18 години, и заедно с изключителния барабанист Акуилс Пристър(Aquiles Priester), бандата ще ни върнат там, откъдето започна всичко. Екстравагантно сценичното шоу, което много фенове никога не са виждали на живо!

Присъединете се към W.A.S.P. за това много специално световно турне, посветено на 40-годишнината.
Станете свидетели и изживейте този уникален спектакъл на Крилатите убийци от „SHOCK and ROLL“, докато ви връщат обратно...Назад към началото!

Коцертът ще се състои на 18 май 2022 година в София, Арена София, от 20.00 часа. Вратите ще отворят в 18.00 часа.

Билетите влизат в продажба от този петък, 29 октомври, онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), Usit Colours, и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Първите билети ще са на промоционална цена от 55 лева!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови