За трета поредна година Schneider Electric заема първото място в класацията на Gartner® Топ 25: Европа Топ 15 при веригите за доставки

OFFNews 11 август 2022 в 12:47 12483 0

Schneider Electric

Снимка Schneider Electric

Schneider Electric

Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, зае първото място в класацията на Gartner Топ 25: Европа Топ 15 при веригите за доставки, като вече три поредни години запазва челната си позиция.

Най-новото признание последва съобщението от миналия месец, че компанията се класира на второ място в глобалната класация на Gartner и демонстрира най-добрите практики на 15-е водещи вериги за доставки на компаниите в Европа за 2022 г. наред с глобалните Топ 25 при веригите за доставки на Gartner за 2022 г.

„Вярваме, че поредното признание от Gartner и нашите партньори е особено значимо, като се има предвид подчертано нестабилната и предизвикателна ситуация, пред която са изправени веригите за доставки през последната година“, каза Стефан Поатевин, старши вицепрезидент на глобалната верига за доставки на Schneider Electric за Европа. „Нашият ангажимент към клиентите и към планетата ни кара да продължим да инвестираме във веригата за доставки с цел по-голяма надеждност и устойчивост.“

Устойчивостта е в основата на целите и мисията на Schneider и съставлява първия стълб в стратегията на веригата за доставки STRIVE (устойчивост, доверие, надеждност, интелигентност, скорост и ефективност). Сега, през втората година от изпълнението на стратегията, компанията ускори своята трансформация към най-гъвкавата, иновативна, ориентирана към планетата и клиента верига за доставки.

По-рано тази година Schneider беше отличен от Gartner чрез наградите Power of the Profession™, които оценяват веригите за доставки, за своята автоматизирана платформа Adaptive Machine Learning Driver ‘Self-Healing’ Supply Chain в категорията „Иновация на годината в процесите или технологиите“. Платформата на Schneider оптимизира параметрите, свързани с производителността, като количество на запасите, минимални количества за поръчка и срокове за изпълнение в реално време чрез машинно обучение. Това води до икономии от над 100 млн. евро.

По-рано тази година фабриката на Schneider в Le Vaudreuil, Франция, заслужи отличието,Sustainability Lighthouse (лидер в устойчивостта) от Световния икономически форум – второто за Schneider Electric предприятие с такова признание измежду общо шест завода в цял свят.

Научете повече на www.se.com.

Gartner не подкрепя нито един доставчик, продукт или услуга, описани в неговите изследователски публикации, и не съветва потребителите на технологии да избират само доставчиците с най-висок рейтинг или друго обозначение. Изследователските публикации на Gartner се базират на становищата на изследователската и консултантската организация на Gartner и не трябва да се тълкуват като излагане на факти. Gartner отхвърля всякакви гаранции, изрични или подразбиращи се, по отношение на тази изследователска дейност, включително всякакви гаранции за продаваемост или годност за определена цел.

GARTNER и POWER OF PROFESSION са регистрирани търговски марки и марки за услуги на Gartner, Inc. и/или нейните филиали в САЩ и в международен план и се използват със съответното разрешение. Всички права запазени.

За Топ 25 във веригите за доставки на Gartner

Класацията Топ 25 във веригите за доставки включва два основни компонента: бизнес резултати и мнение. Бизнес резултатите под формата на публични финансови и ESG (екологични, социални, управленски) данни създават представа за това как компаниите са се представяли в миналото, докато компонентът на мнението предлага поглед към бъдещия потенциал и отразява лидерството в общността на веригите за доставки. Тези два компонента се съчетават в общ интегриран резултат.

Анализаторите на Gartner съставят списък с компании от класациите Fortune Global 500 и Forbes Global 2000. В опит да се поддържа списъкът на компаниите, оценявани на управляемо ниво, е приложен общ годишен праг на приходите от 12 млрд. долара.

За Schneider Electric:

Целта на Schneider е да даде възможност на всички да се възползват максимално от енергията и ресурсите на планетата за постигането на напредък и устойчивост за всички. Ние наричаме това Life Is On.

Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за устойчивост и ефективност.
Ние управляваме дигиталната трансформация чрез интегриране на водещи в световен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, контрол, софтуер и услуги през целия жизнен цикъл за осъществяването на интегрирано управление на компании, домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишлени сектори.

Ние сме най-локалната от глобалните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които приемат и се вдъхновяват от нашите споделени смислени цели и ценности за приобщаване и овластяване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови