"Когато Цветанов беше министър на МВР, България се беше превърнала в Биг Брадър"

OFFNews Последна промяна на 22 юни 2015 в 09:06 6527 25

"Когато Цветанов беше министър на вътрешните работи, България се беше превърнала в Биг Брадър." Това заяви председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов по БНТ

Магистратът отказа да коментира решението на ВКС да отмени 4-годишната осъдителна присъда на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за отказа му да разпореди подслушване на бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров.

Панов повтори мнението си, че се забавят промените в съдебната система.

От решението, публикувано на страницата на съда, става ясно, че съдиите са уважили частично жалбата на Цветанов срещу издадената му присъда и са приели, че в Апелативния съд е нарушено правото му да получи правосъдие от безпристрастен съд, гарантирано от Конвенцията за защита правата на човека и от НПК. Делото беше върнато на втора инстанция, информира "Дневник". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2015 в 07:53

ЗА ЛУДНИЦАТА СИ БЕ кънчо, ЗА ЛУДНИЦАТА!
САМ!
КОЙ ВЯРВА НА СТАТИСТИКА, ОСВЕН НЯКОЙ ПУТКОСМАЧКАН?

23.06 2015 в 00:51

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ВКС ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ ЛИЧНО С ВСЯКО ДЕЛО,ВЛЯЗЛО В ТАЗИ ИНСТАНЦИЯ И ДА ИМА ЛИЧНО СТАНОВИЩЕ ПО ПРИСЪДАТА НА СЪОТВЕТНИЯ СЪСТАВ!......ТОВА ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ ПО-БЪРЗО И ПО-ПРОФЕСИОНАЛНО ДА ИЗГРАДИ НЕЗАВИСИМ И ВИСОКОПРОФЕСИОНАЛЕН ВКС, ПОДБИРАЙКИ ПО ТОЗИ НАЧИН КАДРИТЕ В НЕГО......ДАНО И ТОЗИ ПЪТ ИЗБОРЪТ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ Е "НЕЗАВИСИМ"!

22.06 2015 в 21:55

УУ-УУУПС!

Повтарящото се изречение, дето го има от 08 март 2012г по сайтовете е: "У нас към момента живеят около 250 хиляди жени в повече отколкото са мъжете, сочат данни на НСИ."Но ония тремата пак са за затвора!
Грешка няма. Да влизат веднага.
Че и ти покрай тях.

22.06 2015 в 21:53

Само ти напомням, че заради сбъркани, даже направо лъжливи данни от последното преброяване, Орешарски уволни Ренета Инджова.

Не мога да ти го напиша с по-големи цифри - 2009г
:))))


А изречението "Само ти напомням, че заради сбъркани, даже направо лъжливи данни от последното преброяване, Орешарски уволни Ренета Инджова." го има в една дузина сайтове от... 08 март 2012г
:))))

Какво точно сте ми посочили като данни г-н куфар отворен на митницата? Или за вас "казах", "преписах", "копнах" и "написах" са синоними на официални данни от НСИ? Еми да проверим тогава мъже-жени в ЕСГРАОН... Ма и той няма да е верен, с тая социоложка за министър.
:)

Та какво за боко, казвали ли ги е тези работи или ненчо си ги е измислял? Ебавал викаш Ало Ваньо.
Ами това там с Кокинов и Мирко Мършичката? Кошаревския свидетел, тая дето те ебава...

"И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: „ Орган на властта който...по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години"


ЗА ЗАТВОРА СА БЕ мешок, ЗА ЗАТВОРА!
И ТРИМАТА!

22.06 2015 в 19:02

У нас към момента живеят около 250 хиляди жени в повече отколкото са мъжете, сочат данни на НСИ. Само ти напомням, че заради сбъркани, даже направо лъжливи данни от последното преброяване, Орешарски уволни Ренета Инджова. По данни от същото проучване, циганите били по-малко от 5%??!! Жените винаги са били повече в България. Понеже си хортувахме за гинеколози, ти аз дадох данни за млади жени. Пенсионерките са в пъти повече.

Съотношение „църкви-джамии“
Религиозни храмове
Църкви  
78.125%
Джамии

21.875%

По данни на мюфтийството у нас има 1450 джамии, а данни за православните църкви НЯМА! Е как е направено съотношението тогава?

22.06 2015 в 18:24

На 3 жени се пада един мъж, драги! А статистиката за света е 6:1!

Съотношение между половете в Българияq 2009г:
Общо:___________0.84 мъже/жена
При раждане:____1.06 мъже/жена
До 15 години:___1.05 мъже/жена
15-64 години:___0.97 мъже/жена
Над 65 години:__0.68 мъже/жена

http://tinyurl.com/pdtfw2a

Айде бе мешка, нали ревеш: " що избега от дописката за Панов? Нещо се уплаши, или си си пухльо по принцип?"
Къде се скри?
:))))

22.06 2015 в 17:50

А може би очакваш да ти отговоря дали съм гинеколог?
:))))


22.06 2015 в 17:47

какво още да ти кажа бе мешка?!
какво било манипулацията... важното е как я разбира главатаря бе, и най-паче как я коментира: "АЗ ПОДСЛУШАНИ НЕЩА НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ!"

"АЗ НЕ СЪМ КАЗВАЛ ТАКИВА РАБОТИ"
"АЗ НЕ СЪМ ВОДИЛ ТАКЪВ РАЗГОВОР"

след два дни

"ТЕЯ ЗАПИСИ СА НАГЛАСЕНИ, ТАМ ИМАШЕ ЕДНИ МОИ ПСУВНИ, АЗ ПСУВАХ, А ТУКА ГИ НЯМА"

:)))))


Какво искаш да коментираме?
Че не е имало такива записи и на тях е Ненчо?

22.06 2015 в 15:08

Това ЛАЙ.О и говори с опорните точки на комунистите.Доказа се че след Цветанов подслушванията са в пъти повече по времето на Йовчев.По говоренето може да ги познаем,кой за кого играе и коя партия обслужва!

22.06 2015 в 14:39

Манипулация е непозволена /често незаконна/ намеса, а не презапис и изнасяне! Ако е вярно това, което се твърди за контрабандата, значи да очакваме скоро имитатор и на Ваньо Танов! А последното ти твърдение е глупост с разтворени ръце и крака. На 3 жени се пада един мъж, драги! А статистиката за света е 6:1! Няма понятие като "гинеколозите". При лекарите има имена, доктор еди кой си! Някои спасяват животи, други убиват! Направи справка колко струва едно секцио, колко пари дадоха от една частна клиника, за да бъде оплют Цветанов, само защото леко повдигна завесата какво се прави зад здраво затворените врати на операционните. Д-р Валентина Григорова, например, една мездренска аристократка, е милионерка в евро!.......П.П Жените живеят по-дълго от мъжете. Нали си чувал "на болната жена мъжът й умря"?