Серията HUAWEI WATCH 3 предлага богатство от интерактивни циферблати – от разучаване на Космоса и Луната до видеоигри

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 са първите смарт часовници, които идват с иновативната възможност за използване на динамични, гейминг и видео циферблати

OFFNews 13 август 2021 в 17:43 8398 0

Основната роля на един смарт часовник е да даде повече контрол над живота ни чрез все по-модерни и полезни функции. Но часовникът е и определящ стила аксесоар, затова неговият дизайн е не по-малко важен от функционалността му. Всеки от нас разполага с различни тоалети - бизнес, ежедневни, спортни или коктейлни. A всички модели от серията Huawei Watch 3 могат да станат естествена част от тях, благодарение на лесната смяна на каишките им и богатството от циферблати, които могат да бъдат всичко - от стилен артуърк до истинска интерактивна игра.

Уникален часовник с динамични, DIY и гейминг циферблати

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 са първите смарт часовници, които идват с иновативната възможност за използване на динамични, гейминг и видео циферблати. За първи път потребителите могат да управляват, да комуникират и дори да играят на дисплея на циферблата си. Зад това стоят множество софтуерни и хардуерни графични възможности като 3D рендеринг, видео декодиране и други системи за обогатяване на потребителското изживаване.

Иновативните циферблати за серията HUAWEI WATCH 3 следват концепцията и естетиката на новата операционна система HarmonyOS, като работят не само в полза на визуалната стойност на часовника, а и като бутони за активиране на различни функции.

Освен това, серията HUAWEI WATCH 3 предлага истинско богатство от циферблати от различни категории като бизнес, мода, лайфстайл, анимация и много други за максимално персонализиране на продукта според човека и точния момент в живота му.1

До Луната и обратно с циферблатите за серията HUAWEI Watch 3

Циферблатът Explore the Moon позволява на потребителите да погледнат отблизо Лунната повърхност и да са информирани за текущата й фаза и фазите за следващите 12 дни. Показва също моментното разстояние между Земята и Луната и разкрива повече при използване на различни жестове с короната на часовника, като въртене, приплъзване и натискане. При докосване на “Explore the Moon” в дъното на циферблата, Луната ще се придвижи към центъра на дисплея, а потребителят може да натисне и задържи върху нея и да я върти на 360 градуса, за да я разгледа отвсякъде. Могат да се разгледат известни Лунни формации като Морето на дъждовете, Залива на дъгите и лунния кратер Коперник, както и да се получи подробна информация за тях. При натискане върху Earth може да се види разстоянието между Луната и Земята в различни времеви периоди.

Да поиграем на циферблата!

Ако считате себе си за мобилен геймър, ще се влюбите в този циферблат. HUAWEI WATCH 3 поддържа гейминг циферблат със забавен пинбол, с който можете да убивате времето на някоя опашка или просто да играете, защото обичате да го правите. Управлявате блокчета, с които целите определени обекти, за да печелите точки, а играта свършва, когато блокчето падне на земята. Вълнуващ начин да се връщате в детството навсякъде и по всяко време.

Традиция и естетика в едно

Стилът Mondrian е базиран на геометрични фигури и има голямо влияние върху архитектурата и дизайна. Този циферблат прави смела препратка към Mondrian, като експериментира с форми, линии и цветове, за да подчертае хармонията и красотата, носени от Huawei Watch 3.

Kung Fu e важен елемент от традиционната китайска култура и акцентира върху силата и финеса, отвън и отвътре. Има висока репутация и същевременно носи силно послание, свързано с древното познание за живота и вселената. Циферблатът Kung Fu използва характерни Kung Fu движения за показване на времето, като ръцете и краката са интерпретирани като стрелки за часовете и минутите.

Някои медали от Пекин включват определена разновидност на нефрита, който символизира традиционната китайска култура и уважение към атлетите. Стъпвайки на това, дизайнерите на циферблати за HUAWEI WATCH 3 и HUAWEI WATCH 3 Pro разработват темата Jade. Когато потребителят обърне китката си, отраженията на злато и нефрит се завъртат, комбинирайки перфектно жизнеността на златото с благородството на нефрита.

Благодарение на HarmonyOS серията, HUAWEI Watch 3 поддържа динамични циферблати, с които да адаптирате стила си към различни обстоятелства. Например фонът на циферблата The Terraces се променя според околната температура.

Циферблатът The Mystical Journey сам по себе си е едно пътешествие през различни нива, което виртуално правите отвътре навън. Смелият цветен код в червено и зелено е категорично отличителен, а аранжиментът от компас и арабски цифри придава класически и същевременно екзотичен вид на дисплея, пълен с точна и полезна информация.

Направи си сам циферблат!

Серията HUAWEI WATCH 3 дава на потребителите и свободата да си направят свои собствени циферблати. Видео на забавен каданс, таймлапс, стандартно видео или запис от игра – всичко можете да превърнете сами в циферблат. Освен това можете да си създадете шорткъти към често използваните приложения, за да стигате бързо до най-важната за вас информация само при вдигане на китката. Циферблатът Griddy поддържа персонализиране на до 4 модула, избраната според случая информация може да се визуализира на циферблата. Циферблатът Cards също може да се персонализира с множество функции, като информация за времето, любима музика, напомняне за планирани събития и дори гласов асистент.

Изследвай света от китката си

Моделът HUAWEI WATCH 3 Pro предлага шест ексклузивни циферблата - Mountains, NightSky, Speedster, TimeTravel, Golden и Comp.

Mountains е анимиран циферблат, който показва имената и надморската височина на известни върхове на различни континенти като Маккинли, Еверест, Килиманджаро и други, на случаен принцип. Циферблатът има и анимиран ефект на облаци и мъгла, а ъгълът, под който гледате планината, се променя според движението на китката.

Времето лети и звездите се променят. Циферблатът NightSky интегрира 88 тайнствени съзвездия и ги задава като дисплей на часовника. С приплъзване по дисплея, потребителите могат да видят информация за съзвездията и да разучават галактиката от китката си.


Циферблатът Speedster използва черно-сивата гама като основна цветова схема, с металикови линии, създаващи усещане за скорост и прогрес.


Циферблатът Golden е базиран на цвета на златото в комбинация с деликатен серифен текст за премиум дизайн, а Comp използва градация на цветовете за свежест и практичност.

Циферблатът TimeTravel акцентира върху пътуването, а минималистичният му стил демонстрира свободата на изследване на градовете. Помага и на бизнесмените, които често летят и работят в различни часови зони. А ако докоснат името на града по периферията на циферблата, ще видят колко е местното време там, накъдето са тръгнали.

Който и вариант на HUAWEI Watch 3 или HUAWEI Watch 3 Pro да изберете, можете да разчитате на голямо разнообразие от циферблати в различни стилове и с различна функционалност. Благодарение на големия капацитет на батерията, можете да използвате и функцията Always-On Display. Когато е активирана, при изключен дисплей ще виждате само часа и монохромни очертания на циферблата, без анимациите и цветовете.

Всички модели от серията са съвместими с Android и iOS смартфони.

–––––

1. Циферблатите може да се различават за HAUWEI WATCH 3 и HUAWEI WATCH 3 Pro. Визуализациите са само илюстративни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови