Приложението на водещата финансова компания Revolut вече е налично в AppGallery

OFFNews 21 декември 2021 в 13:55 6350 0

Глобалното финансово приложение Revolut вече е налично в AppGallery, един от трите най-големи магазина за приложения в световен мащаб. Така потребителите на мобилни устройства на Huawei и AppGallery ще имат още по-голям избор от услуги за мобилно банкиране и по-добро управление на ежедневните си финансови операции.

Предоставяйки достъп на 560 милиона активни потребители на AppGallery месечно до пакета от финансови услуги на Revolut, новото приложение предоставя и ексклузивна оферта при стартиране за потребителите на AppGallery. За да отпразнува партньорството, Revolut предлага достъп до своя премиум абонамент безплатно за два месеца. Офертата е достъпна само за нови потребители на Revolut в България и още 25 страни в Европа и може да бъде заявена от 16 декември до края на месеца.

С над 16 милиона потребители и над 500 000 компании, Revolut е една от най-големите финтех компании в света, която оперира в над 35 страни по света от стартирането си през 2015 г. Чрез своето естетически приятно приложение и безпроблемно потребителско изживяване, Revolut се ангажира да опрости финансите за всички, като създаде подход, изцяло ориентиран към потребителя.

Революционен достъп до мобилно банкиране с AppGallery

И Huawei, и Revolut са ангажирани да стимулират иновациите и се стремят да предоставят подобрени финансови услуги на потребителите, както и на бизнес клиентите. Платформата на Revolut е проектирана с оглед на потребителското изживяване, като позволява на потребителите си да виждат и управляват всичките си финанси на едно място. С възможността, за пълна видимост на приходите и разходите, спестяванията и инвестициите, Revolut дава на потребителите възможност да контролират изцяло личните си финанси.

Компанията осигурява безкрайни възможности на своите потребители, предлагайки множество функции в едно приложение като карти, парични преводи и мултивалутни сметки, както и предложения като Revolut Stays за глобални резервации за настаняване при пътуване, предлагайки на потребителите си до 10% кешбек.

Revolut предлага и Revolut Junior, функция, специално създадена за използване от млади хора между 6 и 17 години. AppGallery бързо се превръща в предпочитана възможност за Gen Z и милениалите за достъп до глобални банкови приложения, отключвайки свежи дигитални изживявания. Освен това Revolut има и множество платени абонаментни планове (Plus, Premium и Metal), които подобряват изживяването с допълнителни предимства и по-малко ограничения.

Revolut също така се стреми да подкрепя бизнеса чрез Revolut Business, който дава възможност на по-малките търговци да предложат на клиентите подобрено изживяване при плащане чрез технология, която гарантира, че никой няма да бъде пренебрегнат.

„Щастливи сме да предоставим приложение с толкова много вълнуващи функции като Revolut на нашата глобална аудитория в AppGallery“, заяви Сири Г. Борсум, генерален вицепрезидент по финанси, развитие и партньорства в Huawei Consumer Business Group. „Финансовите платформи като Revolut са в съответствие с нашата цел да предложим на повече хора по света достъп до най-добрия избор от банкови приложения и услуги.“

Сигурността на потребителите остава основен приоритет

Сигурността на потребителите е основен приоритет за Revolut. Неговите направени по поръчка системи за сигурност, са проектирани да пазят парите ви в безопасност 24/7, когато използвате приложението чрез AppGallery. Онлайн магазинът също има свой собствен пакет от протоколи за сигурност, за да запази вашите финанси в безопасност.

Revolut се интегрира с няколко от иновативните HMS Core Kits на Huawei, включително тези, които са фокусирани върху подобряване на сигурността като Safety Detect Kit, Awareness Kit и Identity Kit. Избирайки тези инструменти за допълнително подобряване на приложението, клиентите на Revolut могат да се чувстват спокойни в сигурното съхранение на данни от Huawei, поверителността и защитата при потенциални заплахи за сигурността. Също така интегрирани са функциите като Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit и Nearby Services Kit, чрез които е възможно да се осигури оптимално изживяване за потребителите на Revolut, използващи приложението чрез AppGallery.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови