Новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4 с модно ревю на 29 септември в рамките на Sofia Fashion Week

OFFNews 26 септември 2023 в 14:00 6610 0

Снимка Huawei

На 27, 28 и 29 септември 2023 в хотел „Маринела“ в София ще се проведе 11-тото издание на Sofia Fashion Week, а неговата заключителна трета вечер ще бъде открита с ексклузивно съвместно ревю на Global Brands Store, които ще покажат тенденциите за сезон есен-зима 23/24 на любимите на милиони души модни брандове, както и представения преди броени дни смарт часовник Huawei Watch GT 4.

Световната премиера на серията Huawei Watch GT 4 се състоя преди броени дни в Барселона под мотото Fashion Forward, a българският пазар вече се радва на три уникални мъжки и три дамски предложения от нея. Всички те ще дефилират на модния подиум на Sofia Fashion Week като финален щрих на над 15 аутфита, аранжирани от стилиста Антон Узунов, който стои зад цялостната арт концепция на есенно-зимното издание на най-големия моден форум у нас. Специална изненада за зрителите на ревюто на Huawei Watch GT 4 и Global Brands Store ще бъдат любимите на българската публика Ивет Лалова-Колио и Орлин Павлов.

Sofia Fashion Week Есен/Зима 2023/2024 – “Град в града, изпълнен с живот”

Под надслов “Град в града, изпълнен с живот”, хотел Маринела отново е домакин и съорганизатор на Sofia Fashion Week, заедно с българската модна телевизия Code Fashion TV. Тази есен Седмицата на модата ще бъде в зала София Гранд с разнообразна и атрактивна програма, много нови български и световни дизайнери, както и ексклузивен Pop Up Store в лобито пред залата, всеки ден от 19 часа. В трите дни на събитието се очакват стотици гости, VIP личности, инфлуенсъри, звезди и модели, сред които можете да бъдете и вие – вижте как в instagram на @sofiafashionweek.

Fashion Forward с Watch GT 4

Премиерата на Huawei Watch GT 4 бележи 10 години от навлизането на Huawei на пазара на носими устройства и анонса на стратегията на компанията в тази област, наречена Fashion Forward.

Днес технологиите са неразделна част от ежедневието ни, а часовникът на ръката ни – израз и продължение на нашата индивидуалност. Той показва не само времето, фазите на луната, как дишаме, как спим, колко стрес преживяваме, колко и как спортуваме, а и как се отнасяме към миналото и бъдещето, към класиката и прогреса. Смарт часовник от серията Huawei Watch GT 4 е израз на куража ни да правим своите революционни и еволюционни стъпки, да израстваме и да създаваме нещо стойностно и модерно.

Серията HUAWEI WATCH GT 4 е хармонична среща на красотата и иновацията. Моделите с диаметър 46мм идват с характерна октагонална идентичност, излъчваща категорична мощност, а 41мм-вите, специално разработени за дамската аудитория, следват ювелирната линия на класическите бижута.



6 модела за всеки повод и вкус

По-големите Huawei Watch GT 4 са представени в три разновидности – класическата интегрирана стоманена гривна, изцяло черен корпус и черна каишка от флуороеластомер, и свръхмодерния Rainforest Green GMT дизайн, чиято текстилно-силиконова каишка е изработена от рециклирани от морето материали, а корпусът е създаден за лесно следене на времето в две различни отдалечени точки на планетата – дизайн, който отразява темите за глобализация и грижа за планетата.

Дамите имат избор между класическата елегантност на бялата кожена каишка, бледозлатната миланска плетка, и двуцветния дизайн Piano Key, интегриращ стомана с фини златисти елементи на тялото и верижката.

Верижките и каишките на всички модели са сменяеми и съвместими с такива от други производители, а за още по-голяма свобода в изразяването на личния стил и характера на деня можете да избирате от стотици теми на циферблати, и допълнително да персонализирате голяма част от тях.


Красотата следва психичното и физическото здраве

Философията на смарт часовниците на Huawei е изцяло свързана с подобряване на съвременния начин на живот. Тя е неразривно свързана с вярването, че красотата следва физическото и психичното здраве, и затова моделите са не само моден аксесоар, а и истински партньор в цялостната грижа за модерния лайфстайл. Те поддържат подробно проследяване и анализ на над 100 спортни активности, фазите на съня, включително откриване на потенциално сънна апнея, флуктуациите на стреса, насищането на кръвта с кислород, и разбира се пулса. Месечният ритъм на дамите, включително фертилният прозорец, се прогнозира с изкуствен интелект на база на засечените физиологични показатели, а новата функция Stay Fit стимулира следенето и модифицирането на хранителните навици в контекста на конкретно поставени цели за сваляне или качване на килограми.

Наистина за всеки, без изключения

Всички модели са съвместими с Android и iOS, и могат да се свържат практически с всеки съвременен смартфон, а дългият живот на батерията (до 7 дни за 41 мм и до 14 дни за 46мм), както и бързото зареждане гарантират още едно удобство при ежедневната им употреба.

И една изненада

Sofia Fashion Week ще е и първото място, на което в България ще бъден показан един нов, ексклузивен модел смарт часовник от най-висок клас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!