Fashion Squared: Новият HUAWEI WATCH FIT 3 вече е на българския пазар

OFFNews 22 май 2024 в 09:19 10027 0

Най-новото попъление в портфолиото от смарт часовници на Huawei – Watch Fit 3, наскоро представен на глобално събитие в Дубай, вече е на българския пазар, благодарение на Yettel, A1, Vivacom, Технополис, Ozone.bg и други партньори на дистрибутора Polycomp. В пастелно бяло и розово, както и в класическо черно, с каишки от флуороеластомер, той вече се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена от 299 лева. В края на май се очаква и версия с бяла кожена каишка на препоръчителна цена от 349 лв.

Модният тънък профил е водещият принцип при дизайна на серията смарт часовници с правоъгълни циферблати HUAWEI WATCH FIT от самото ѝ създаване. След четири години и три лансирани поколения, изцяло новият HUAWEI WATCH FIT 3 дебютира с освежен дизайн и технологии. Той се отличава с цялостно надграждане на квадратния дизайн, майсторска изработка на материалите и интерактивен интерфейс, всичко това в унисон с концепцията „Fashion Squared“.

Концепцията на Huawei – Fashion Squared, води тенденциите в носимите устройства, като съчетава естетика с производителност в иновативни квадратни дизайни. Новият модел въвежда нов начин за водене на модерен и здравословен начин на живот.

HUAWEI WATCH FIT 3 преструктурира квадратната форма на серията FIT, модерна младежка квадратна естетика. Часовникът също така идва с цялостни спортни и здравни актуализации – подобрено изживяване в приложението StayFit, както и новите TruSleepTM 4.0 и TruSeenTM 5.5 за холистично наблюдение на здравето. Потребителите могат да изследват добавените 5 нови спортни режима, включително падел и интелигентни спортни предложения.

FIT Style Design: Въплъщение на „мода, иновация и тънкост“

HUAWEI WATCH FIT 3 трансформира правоъгълния циферблат на предишните си поколения в нов хармоничен квадратен форм-фактор. Корпусът на часовника се отличава със заоблени ръбове и ъгли, като играта на цветове и форми в дизайна въплъщават младежкия смел поглед към живота. Изработката на корпуса от алуминиева сплав демонстрира минималистичен стил с усещане за висока класа.

   

И двата часовника имат съвместимост с iOS и Android

Часовникът е също толкова удобен, колкото и стилен – тежи само 26 гр. и е тънък едва 9,9 мм , това е най-лекият и тънък квадратен смарт часовник на Huawei досега. Потребителите могат да избират измежду широк набор каишки от щадящи кожата материали. HUAWEI WATCH FIT 3 притежава press-to-release „Link“ дизайн, позволяващ освобождаване само с едно натискане.

HUAWEI WATCH FIT 3 разполага с ултралек 1,82-инчов AMOLED 2.5D екран, който постига 77,4% съотношение екран към тяло, предлагайки 10% увеличение на площта на дисплея и максимална яркост от 1500 нита. Той автоматично се настройва към средата на потребителя, осигурявайки оптимална видимост при условия на слаба или ярка светлина.

Балансирайте калориите с технология за проследяване на движението от следващо поколение
HUAWEI WATCH FIT 3 надгражда цялостно своите спортни функции, базирани на три области от навиците на потребителя – хранене, движение и поддържане на добра форма. Приложението Stay Fit е усъвършенствано, предлагайки персонализирани съвети за управление на теглото, за да помогне на потребителите да се „хранят“ по-добре. То разполага с актуализирана глобална база данни от 50 страни с калории и предоставя хранителен анализ за насърчаване на балансирана диета и режим на упражнения. Всичко това прави управлението на теглото по-лесно и научно базирано.

С цел стимулиране на повече „Движение“ сред потребителите, HUAWEI WATCH FIT 3 въвежда Smart Suggestion. Ако целите за ежедневна активност или загуба на мазнини не са постигнати, часовникът ще предложи типове упражнения и продължителност въз основа на навиците на потребителя и метеорологичните условия – познавайки го по-добре, отколкото би могъл всеки личен треньор.

Часовникът добавя и “Fitness” функции, фокусирани върху поддържането на добра форма, добавяйки ексклузивни и завладяващи аудио и анимационни фитнес указания за загряване и разтягане. Приложението HUAWEI Health App предлага над 660 тренировъчни курса, включително сесии за изгаряне на мазнини и оформяне на тялото, съставени от водещата глобална фигура във фитнеса и начина на живот – Памела Рейф. Потребителите също така могат да изследват 5 нови спортни режима, захранвани от HUAWEI TruSport™, това включва падел и футбол, общо над 100 спортни режима, обхващащи градски, водни и дейности на открито.

Здравни показатели с по-голяма прецизност и иновации

Оборудван с най-новия научно базиран инструмент за проследяване на съня HUAWEI TruSleep™ 4.0, HUAWEI WATCH FIT 3 предлага по-прецизно наблюдение на съня. В допълнение, новата функция за следене на дишането при сън позволява на потребителите да спят по-спокойно. Тънкият дизайн гарантира усещане за безтегловност при носене на китката, което позволява часовникът да се носи удобно през цялото денонощие.

HUAWEI WATCH FIT 3 добавя HUAWEI TruSeen™ 5.5 за подобряване точността на следене на пулса. Алгоритъмът вече включва функция за самообучение, оптимизираща възможностите за наблюдение в сценарии със слаби сигнали. Жените, които търсят по-добро управление на репродуктивното здраве, могат също да се насладят на новия изглед на календара, който позволява на потребителите да видят текуща, предишна и предстояща информация за менструалния цикъл с един поглед. Новото допълнение на функцията за запис на симптоми директно от часовника улеснява записването на менструални данни, осигурявайки внимателна грижа за женското здравето.

Живейте по-интелигентно и по-лесно

Само с едно зареждане, HUAWEI WATCH FIT 3 може да поддържа до 10 дни живот на батерията , за да е до активните потребители повече от седмица. Дори при по-честа употреба типичният капацитет може да издържи до 7 дни. Също така HUAWEI WATCH FIT 3 се зарежда бързо, изисквайки само 10 минути зареждане, за да издържи цял ден.

   

И двата часовника имат съвместимост с iOS и Android

UX визуализациите на HUAWEI WATCH FIT 3 също са подобрени като част от пълното обновяване на дизайна, въвеждайки чисто нов квадратен UX стил с богати цветови схеми и дизайн в стил списание с уголемен шрифт. UX интерфейсът е проектиран да бъде по-завладяващ: цветът на фона в спортния режим вече се променя с пулса, така че потребителите могат инстинктивно да четат информация само с бърз поглед.

С все по-разнообразния начин на живот на младите хора, функциите на HUAWEI WATCH FIT 3 също се подобряват, поддържайки възпроизвеждане на музика, дистанционно затваряне и напомняния (текстови съобщения, социални приложения), бързи отговори на съобщения, прогноза за времето, асистент и др.

Следващата стъпка в бъдещето на носимите Huawei устройства

В това ново десетилетие на носими Huawei устройства, компанията продължава да води глобалната тенденция за смарт часовници с разнообразна естетическа философия. Скорошните и предстоящи продукти за носене на марката предлагат както класическа елегантност в кръгли форми, така и модерен подход в квадратни форми, резониращи с индивидуалните естетически предпочитания и модни вкусове.

Наличност

Продуктът вече е наличен на българския пазар в търговската мрежа на A1, Yettel, Vivacom, Технополис и партньорите на дистрибутора Polycomp, сред които Ozone.bg, на препоръчителна цена от 299 лева за вариантите с флуороеластомерна каишка, и 349 лв. за модела с кожена каишка.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София