Quantcast

Композираха "Ликуването на народа" за 4 години Ким Чен Ун на власт

OFFNews Последна промяна на 12 април 2016 в 11:00 3517 4

Младежи и девойки поздравяват Ким Чен Ун с песни и танци

Четвъртата годишнина от встъпването на власт на Ким Чен Ун в Корейската народно-демократична република бе отбелязана с масови тържества и събирания в столицата Пхенян. През април 2012 година той последователно наследи всички държавни постове, държани преди това от покойния му баща Ким Чен Ир, предаде БНТ.

Севернокорейската младеж в цялата страна отбеляза годишнината с масови тържества. В Пхенян десетки хиляди студенти и ученици се събраха край монумента в чест на управляващата Корейска трудова партия. Момчета и момичета в празнично облекло танцуваха под музиката от песните "Нашият другар Ким Чен Ун", "Ликуването на народа" и "Народът обожава своя водач".

Началникът на Главното политическо управление на Корейската народна армия вицемаршал Хван Бьон Со заяви на празнично събиране, на което присъстваха присъстваха държавни, партийни и военни ръководители, че благодарение на Ким Чен Ун Северна Корея се е превърнала в могъща ядрена държава, притежаваща водородна бомба.

Той определи вожда на корейския народ като "командир с воля от стомана" и "велик държавник". Вицемаршалът допълни, че под ръководството на Ким "отбранителният потенциал на народната република е нараснал значително, което дава възможност да се осигури надеждна защита на достойнството и суверенитета на страната срещу опитите на американските империалисти и поддръжниците им да блокират успешното развитие на страната и да саботират идеологията и обществения строй".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.04 2016 в 12:16

Вицемаршалът само да внимава да не заюсне по време на някоя от проявите на народна радост, че ще опира зенитката откъм дулото... :D

12.04 2016 в 12:13

Дали е имало изпълнение на детскоградинския момичешки хор на песента "Умри,умри Америка", а?
Тва е некъв тотален хит човек..

12.04 2016 в 11:35

Да видиш деца във военни униформи е не само жалко и отвратително, но и престъпно срещу самите деца.

12.04 2016 в 11:29

Четири години комедия. Тоя стана по-актуален и от Mr.Bean