Цветанов: Основен опонент за ГЕРБ ще бъде популизмът

OFFNews 28 август 2015 в 11:05 3292 5

Снимка БГНЕС, Архив

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов

Основен опонент за ГЕРБ на предстоящите местни избори ще бъде популизмът, а най-големият партньор – всички избиратели, които ще гласуват.

Това заяви във Варна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от агенция "Фокус".

Той допълни, че по време на предизборната кампания се надява на толерантност от страна на опонентите на ГЕРБ и допълни, че хората искат да се направи реален отчет на свършеното, да им бъде показано какви са перспективите.

"Това се отнася най-вече за младите хора, които трябва да бъдат активни и да могат да направят своя избор, който за Варна е Иван Портних, а за София – Йорданка Фандъкова", категоричен беше Цветанов.

По думите му  последната година и половина Врана е придобила един по-нормален облик, което се дължи най-вече на търпението на гражданите.

Цветанов беше категоричен, че кметовете на ГЕРБ в цялата страна полагат максимални усилия резултатите от тяхната работа да бъдат видими.

"ГЕРБ ще проведе една позитивна и градивна предизборна кампания и съм сигурен, че избирателите ще оценят това", посочи още зам.-председателят на ГЕРБ.

По отношение на цената на предстоящите избори – 51 млн,.лв. той заяви, че това са реалните финансови разчети и че не бива да се спекулира с този важен за държавата въпрос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!