Quantcast

Миков: Предстоящите избори няма да бъдат честни

OFFNews Последна промяна на 23 август 2015 в 18:48 4152 11

Снимка БГНЕС/Гергана Костадинова

Лидерът на БСП Михаил Миков.

"Имаме шансове да спечелим изборите в редица областни градове, но и не само в тях", заяви пред БНР председателят на БСП Михаил Миков.

Той подчерта, че за партията е важно да запази силни позиции в местната власт. „Но по-важното е политиката на кандидатите ни за местната власт да бъде съобразена с левите стандарти и с нашата платформа”, заяви той.

Според лидера на социалистите предстоящите избори няма да бъдат честни. „Те ще бъдат повод за по-малко доверие в институциите, управлението, в държавата. Това е големият въпрос, който се подминава от битката за спечелване на места с всички средства", каза той.

По думите му процесът на преливане на леви избиратели към АБВ вече е изживян. Той смята, че левите избиратели отново ще подкрепят автентичната левица БСП и заради дясната политиката, водена от АБВ. „За нас е ясно, че ние сме единствената лява алтернатива на сегашното управление, в което АБВ участват”, каза още Миков.

Според Миков ГЕРБ залагат на управлението на всяка цена, като по думите му сегашното управление не е направило реформи в интерес на гражданите, а в полза на едрия бизнес. „Те подкрепят и кметове от други партии в предишни мандати, само за да могат да отчетат политически резултат”, обясни социалистът.

Лидерът на столетницата заяви, че проверките по бензиностанциите са само пропаганден шум „Знаем, че за последните пет години господин Танов е шеф на митниците в четири от тях, и изведнъж сега започват констатации, като че ли чак сега се разбира за проблема”, каза председателят на БСП и уточни, че в този период от 5 г. Ваньо Танов само една година не е заемал поста. „Това означава, че Борисов имаше 4 години възможност да направи нужните промени”, подчерта Миков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.08 2015 в 01:35

Еми Миков, оплачи се на Омбудсмая Галева - Костинбродска :)

24.08 2015 в 00:43

Е па лидерът на комунистите ако не знае как се правят нечестни избори, кои?

Слушайте го, щом е казал, че ще лъжат, нема причина да не му се вярва

24.08 2015 в 00:27

Типичен социалист - все другите са му виновни за собствените му неуспехи. Толкова са изпаднали че вече хвърлят обвинения предварително. Липса на възпитание и интелект.

23.08 2015 в 21:33

Честни избори са само тези, които вие печелите Миков, нали? И понеже на тези насирацията е толкова очевидна почвате от сега да се бършете.

23.08 2015 в 21:23

Другара Миков забърква гювеча,....че нали преди всеки ивършен гювендилик щ, си подготвяте оправданието. Абсолютно елементарен подход, като за олигофренясъл електорат, но за него това стига, това са му симпатизантите и избирателите съответно !

23.08 2015 в 21:19

Другара Миков забърква гювеча,....че нали преди всеки ивършен гювендилик щ, си подготвяте оправданието. Абсолютно елементарен подход, като за олигофренясъл електорат, но за него това стига, това са му симпатизантите и избирателите съответно !

23.08 2015 в 20:55

И предния път, преди "аферата Костинброд", измамниците ревнаха предварително, че изборите ще са нечестни. Сега ще повторят номера с нова измама, така както само социалистите го могат, де...

23.08 2015 в 19:26

Кога в България изборите са били честни?

23.08 2015 в 19:25

Мики, айде маУко... намаУи волЮмето... Закуех се!

23.08 2015 в 19:01

Гуоздето е кисеуо.