"ДПС очаква 30% ръст на предстоящите избори"

ОFFNews Последна промяна на 26 август 2015 в 21:23 1445 7

Янко Янков.

"Движението за права и свободи очаква 20-30% ръст в изборните резултати", заяви пред "Фокус" депутатът Янко Янков.

Той смята, че партията му е събрала "достатъчно качествен потенциал", което и дава шанс да е втора политическа сила след местните избори през есента.

„За нас е изключително важно на едно населено място да се мултиплицира положителният потенциал, да се инвестира в доброто, във всичко онова, което ДПС винаги е презентирало като ценностна система, като нещо, което обединява хората, а не ги разединява. От тази гледна точка, на фона на изключителната демографска криза, на фона на конфликтите, които се създават от псевдопатриотите между хората в малките населени места и в провинцията, на база на беднотията, която цари там, особено важна е фигурата на кмета. Важна е освен фигурата на кмета, така и на местното самоуправление – как ще подхождат, за да обединяват хората. Да ги убеждават да не се бият и карат по между си, а да служат на държавата. Всеки да бъде полезен с каквото може, и да вярва, че и държавата ще му помогне в труден момент”, коментира депутатът.

Янков увери, че ДПС няма да издигне нито един кандидат, а вместо това ще подкрепи кметовете на местата, където те са доказали, че работят за всички граждани и че спазват закона.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.08 2015 в 01:22

Така е и занапред докато ЦИК не работи и народът търпи подмяната на вота му ще си гласуват хора незнаещи български и пребиваващи основно по време на изборите в България. За кой ли път не пиша тук този позорен факт - от над 3,5 милиона българи в чужбина партиите позволяват трети избори поред най-много да гласуват за ДПС и логично от Турция.

Знаете ли кое е смешното- че досега ДПС бяха ползвани за да плашат хората и да ги карат да гласуват за герб или бсп, че да има някаква реална избирателна активност за субсидиите, но погледнато трезво и трите са едно и също нещастие за България. Само че с ДПС, които ако пожелаят могат и да са втора сила подигравката ще е пълна. Защо няма алтернатива ли? Матрялът се държи слаб или в чужбина.

27.08 2015 в 00:34

Тъжното в случая е , че за разлика от другите партии , когато депесарите решат да говорят за проценти и гласоподаватели , обикновено познават ....

27.08 2015 в 00:12

Повече от 20 години ДЕМОНОКРАСТИЯ, и вече ДПС се превърна в РЕШАВАЩ ФАКТОР в българската политика. Няма нито една истинска БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ партия, която да може да управлява, без да е в ЯВНА ИЛИ СКРИТА коалиция с турската партия.

Колкото и да питат хората, защо такава ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, като ДПС, продължава да съществува в НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, никой не събира смелост да им отговори, освен един Волен Сидеров.

Всички знаят, че регистрацията на ДПС е НЕЗАКОННА, и гласуването в КС по този въпрос НЕЛЕГИТИМНО, но никой не прави нищо. Благодарете за това на посранниците на ФАЩ, Дребнобритания и Жабария, под чийто натиск стана навремето НЕЗАКОННАТА РЕГИСТРАЦИЯ на етническата партия ДПС. И най-лошото е, че самите български турци с нищо не са виновни, защото ДПС само ги използва като "гласоподаватели", и всъщност те също не са забогатели, за разлика от депесарската върхушка. Омерзен съм.

26.08 2015 в 23:49

Ние сме мазохисти аз нямам друго обяснение ,не е възможно всичко това да се случва на нормални хора! Това не е просто апатия ,няма друго логично обяснение. Нормален човек не би търпял и секунда това да се случва в страната му.

26.08 2015 в 22:39

Кънчо,
въобще не се съмнявай, че за КМЕТСКИте избори ДПС ще покаже целия си "потенциал".
Май само ти и проф. Балкански не разбрахте, че на предните избори (за НС) ДПС сложи спирачка на избирателите си, защото се уплаши да не стане 2ра сила в НС.
А на бас, че ДПС ще изпревари БСП по общ брой гласували ?!!
Защото на тях общините са им по-важни от позицията им в НС, където и трета позиция им е достатъчна.

А на бас ?!!

26.08 2015 в 22:35

Ами нищо чудно, след такова продължително и масово плюене по форумите срещу Реформаторите и ГЕРБ и постоянното натякване , че няма смисъл да се гласува,и че всички са маскари вкупом и поотделно. Партиите с твърд електорат и тия дето разширяват влиянието си сред циганите ще намажат.

26.08 2015 в 21:34

Ибре бре курорте-е-еееее!!!!!!!!!!!!
30% на дпс-то, още 35% на боковата банда...

Абе те ще изкарат че всички сме отишли да гласуваме на тези избори бе! Сега става ли ви ясно, защо реаниматорските орки разправят, че са биле "последователни" и никога не са искали да се прави референдум за задължителното гласуване?
А бакалъм!