Министерството на икономика пусна погрешка вътрешна информация до медиите

OFFNews 05 май 2016 в 16:28 8646 7

Министерство на икономиката изпрати погрешка прессъобщение до медиите, в което се цитира изказване на министър Божидар Лукарски със заглавие "News.bg: Никой не слуша какво говори Радан Кънев, намекна Лукарски".

Самото съобщение на Министерство на икономиката съдържаше единствено текста на новината от news.bg:

"Радан Кънев непрекъснато излиза с бомбастични изказвания, които според мен не намират реалистична почва в нашето политическо битие.

Това каза министърът на икономиката Божидар Лукарски в отговор на въпрос, свързан с изказването на Радан Кънев, че Реформаторският блок няма да се яви в този си вид на предстоящите избори и прогнозирания от него край на управлението на ГЕРБ.

Той бе категоричен, че подобни изказвания не помагат на Реформаторския блок.

Припомняме, Радан Кънев обяви, че ДСБ може да продължи сътрудничеството си с членовете на Блока, но той няма да се яви на избори в досегашния формат.

Изказването на Кънев дойде по време на среща с българи, живеещи в Брюксел. Тогава той сподели, че е разочарован от ръководството на ДБГ в лицето на Меглена Кунева и Даниел Вълчев. Той прогнозира, че „господството на ГЕРБ върви към своя край”."

Час и половина по-късно от пресцентъра на икономическото министерство изпратиха още един мейл с уточнение, че новината от news.bg e била предназначена за "вътрешна информация на пресцентъра, а не е официално прессъобщение или становище на Министерство на икономиката до медиите".

"Моля да ни извините! С пожелание за весели празници!", написаха още от пресцентъра на министерството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

7

Blagodatka Dushanova

05.05 2016 в 20:06

Разбира се "докторе",защо им е на ДС-тата да внедряват ченгета и доносници в "бсп" ,там всички са си ченгета по подразбиране,дпс си е тяхно,атака си е тяхна,другите ги споменах вече,да не ги повтарям отново...От 1990 година та до днес ,главната цел на ДС е била да разруши истинските десни и да си управлява политиката в България чрез сътворените от нея фалшификати"десни"...Само колко партии създадоха ,когато доведоха кобурготски...накрая с проекта "герб" уцелиха "шестицата" от тотото...

13249

6

лекар

05.05 2016 в 19:44

Най много ДС винаги е имало в сините редици, независимо от текущото им име. Тъжно, но факт.

13340

5

Blagodatka Dushanova

05.05 2016 в 19:10

Когато се съберат "трима" българи да правят завера,единият е войвода,другият е байрактар,а третият е предател...Тази "приказка" е доста стара,но и днес е актуална...в старото СДС имаше доста предатели-първият беше желю желев,макар да го превъзнасят в медиите...но горе само Бог прощава греховете...Мога да спомена още две имена-бисеров и цонев например...Надежда Нейнски също допринесе за разрушаването на онова "дясно"...А сега,ДС подмени истинското "дясно със своят успешен проект -фалшификатът уж десен герб...Колко са ченгетата в Народното събрание-бсп,дпс,патрЕотите,вмро,абв и гербарите разбира се(те са слугите на ДС)...без слуги не може!

8359

4

ОФчар

05.05 2016 в 18:38

Само за "вътрешна информация" - Лукарски не става за нищо.

12015

2

hi hi

05.05 2016 в 16:56

Днес двама председатели на партии споменават Радан. Единият се оплаква че останал сам,другият че никой не го слуша. Е не го споменавайте тогава,та било и за вътрешна информация.

11300

1

Танг

05.05 2016 в 16:52

Ла*нарски каза ли нещо или просто така си мирише? А червените, ТИМ-аджийски news.bg защо трябва да са рефенция за новина, особено пък на едно от силовите министерства? Много интересно.