Quantcast

Валери Симеонов: Премиерът да отзове посланик Нейнски

Секции в чужбина без ограничения в страните от ЕС

OFFNews Последна промяна на 28 април 2016 в 09:07 8695 11

Снимка бТВ

Председателят на НФСБ Валери Симеонов иска оставката на посланик Надежда Нейнски. 

Предложих на премиера Бойко Борисов да отзове посланика ни в Турция, защото тя защитава турски интереси”, заяви Валери Симеонов по bTV. Преди седмица Нейнски заяви, че не може една националистическа формация да определя дневния ред на държавата.

„От каква позиция дава тя тези оценки? Тя посланик на България в Турция ли е или е посланик на Турция в България? С това си поведение Надежда Нейнски защитава интересите на турската държава и трябва да бъде отзована”, допълни Симеонов.

Председателят на Патриотичния фронт поясни, че днес ще бъде гласувано в Народното събрание секции в чужбина да се откриват във всички градове с население над 1 млн. души. „Ще бъде приет също и текст, съобразно който българските граждани в чужбина ще гласуват в посолства и консулства, но за Европейския съюз няма да има ограничение на секциите”, уточни Симеонов.

Той добави, че няма ограничение колко секции могат да бъдат открити в посолствата и консулствата, може да се открие 1 може и 10.

„Правим всичко това, за да спрем гласовете от Турция. В ЦИК има представители на ДПС, преди време бяха заедно с БСП и съставът на ЦИК е доминиран от тези две партии. Става въпрос за договореност – няма да ни закачате, а ние ще подкрепяме вашето управление”, твърди Симеонов. Той прогнозира, че по всяка вероятност на следващите избори повече гласове ще получи партия ДОСТ в сравнение с ДПС. 

„Никой не наказва българите в чужбина да не гласуват. По този начин скочи агитката на Радан Кънев и това не му прави чест. Според мен, той организира тази шепа хора в България”, допълни Симеонов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21762

11

spirit оригиналът

28.04 2016 в 21:32

Надка Гараж Михайлова за нещастие на България дори беше външен министър. Най вече е известна с това че на всички избори се провали тотално Тя просто е некадърна и затова ВЪН от всякъде Достатъчно се ояде.
Не симпатизирам на Надежда Нейнски.Особено неприятна ми стана след изказването и действията и за освобождаване на медиците ни.Какво направи тогава за тях ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Какво прави в Турция сега- пак ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Подкрепям ПАТРИОТИТЕ

16696

10

Новак

28.04 2016 в 20:45

Гледах изявата на този човек и бях потресен от наглостта, самоуверенстта и простотията. Това беше изява на партизанин слязъл от гората, здраво яхнал властта и още по-силно си повярвал. С потропването с пръсти по масата, с подставането от стола, с груния език - Неински може да е всякаква, но е посланик и не може да се говори за нея с 'тая'. Това не беше език на депутат и политик, а на квартален бияч.
Не се ли вижда, че тези селски пазарлъци бяха дело на елементарни хора, които нямат нито визия, нито култура, нито мислене. Не можем да изплуваме с тези хора начело - все повече ще затъваме в посредственост.

8316

7

Алекс

28.04 2016 в 15:56

В случая е напълно прав - и за Кунева, и за Радан Кънев.

7300

6

Танг

28.04 2016 в 11:31

Зеро, да бе, по твоята логика за да си българин, не трябва да си вадиш езика от руския г*з. Не се учудвам - вие, червеноблизците, си падате копрофили. Още от преди ПСВ тая миризма, смесена с мириса на немито и водка, е индикация за руско присъствие.

27639

5

sottozero

28.04 2016 в 10:42


Тоя не го слуша главата и затова не може да вдене че седеругите не са българи,а натовци,козяци и каквото друго се сетите.

8884

4

Nimart

28.04 2016 в 10:34

Заглавие на снимката - Комунист в действие