Мая Манолова няма да се кандидатира за президент

OFFNews 25 юли 2016 в 14:53 3730 6

Мая Манолова няма да се кандидатира за президент

Омбудсманът Мая Манолова няма намерение да се кандидатира за президент на този етап.

Факт е, че постъпват предложения от граждански организации, от граждани, от младежки клубове, от пенсионерски, от партии, но в момента, както виждате, имам съвсем други ангажименти, заяви тя, цитирана от БНР.

Изобщо в момента това не е тема, с която се занимавам, така че помолих просто да не го правят. В момента не се занимавам с това.

Мая Манолова беше домакин на обществена дискусия, посветена на ефектите от либерализацията на пазара на електроенергията върху уязвимите потребители, в която участваха представители на властта, потребителските организации и на ЕРП-тата. Участниците се обединиха около до създаването на постоянно действащ съвет за енергийна бедност. Те приеха и меморандум с мерки в подкрепа на енергийно бедните, който ще бъде окончателно подписан в началото на септември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12113

6

Ивайло Илиев

26.07 2016 в 15:29

Отново приканвам,всеки потърпевш от ЧСИ,да провери каква покана за доброволно изпълнение е получил като я сравни с ОБРАЗЕЦА . Дали е получил и СЪОБЩЕНИЕ за връчване на ЗАПОВЕД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ и препис от разпореждане,което е издадено от РАЙОННИЯ СЪД, което се ВРЪЧВА И РАЗПИСВА като отделен документ от поканата ??? При всеки осъден по чл.417 ГПК ТРЯБВА ДА ИМА ТАКОВА СЪОБЩЕНИЕ-ако няма,значи ЧСИ ГО Е ЛИШИЛ ОТ ПРАВА ЗА ЗАЩИТА И ВОДИ НЕЗАКОННО ИЗПЪЛНИТЕЛНО ДЕЛО СРЕЩУ НЕГО !?!?!?!?
ПОТЪРСЕТЕ ПРАВАТА СИ !!! ИНАЧЕ СТЕ ПРЕЦАКАНИ !!!

12063

5

Vivian James

25.07 2016 в 21:00

Все пак на тая територия останали умни хора, без мания за лично величие, и с познания за принципа на Питър.
Брей.

63994

3

Red or Dead

25.07 2016 в 15:41

Пфуууу...Майче, ама направо ми разби сърцето, в теб ми беше надеждата, честно, на кого ни оставяш......на сталинка....или другарката роженкова....дано размислиш...

А РаданЪТ как да се кандидатира.....нали се сещаш, как ще лъсне голямата ИСТИНА за бутиковата същност на “умните и красивите“...

 
X

Подкастът на OFFNews