Quantcast

Кунева: Правителството трябва да издържи пълен мандат

OFFNews Последна промяна на 19 октомври 2014 в 18:31 1499 12

Меглена Кунева

Правителство трябва да има и да то трябва да издържи пълен мандат, за да излъчи България стабилност. Това заяви пред bTV лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Страшно много ни трябва котва. Без стабилност в страната няма да има нито български, нито чужди инвеститори, обясни изявлението си Кунева.

Ако се постигне съгласие по основните компоненти на едно бъдещо споразумение, ако се намеси пресечна точка за здраво правителство с ясни приоритети, с ясен и стабилен мандат, смятам, че това е разумно за страната, допълни Кунева.

По думите й в крайна сметка е важно как ще се развие разговорът в ГЕРБ за възможностите за съставяне на правителство. Ключово значение има това дали членовете на партията ще са убедени в необходимостта от реформите, предложени от „Реформаторския блок“.

В Блока съществува разделителна линия за евентуална коалиция с ГЕРБ. Не говоря за лидерите, говоря за членовете и симпатизантите, защото ние отразяваме тяхното мнение, но вътрешният референдум в ДБГ показва тенденции за преодоляването й, коментира Кунева.

След срещата на разширеното ръководство на ГЕРБ се очаква следващата седмица да започне и вторият кръг от консултациите с парламентарно представени партии.

По повод искането за доказване на стабилност от страна на Реформаторите, Кунева посочи, че още в петък са изпратили изводи от документи, които ги държат заедно.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.10 2014 в 19:51

"Кунева: Правителството трябва да издържи пълен мандат" ЩЕ ТИ СЕ ДЪРТА КУРВО!!

20.10 2014 в 04:53

I osven tova, koga 6te se premahnat psevdonimite, v forumite, tezi , draskashti pod psevdonimi sa se posrali ot gore do dolu ot strah, a imat mnenie po vsyakakvi vaprosi.

20.10 2014 в 04:47

Тоест всякакви предизборини обещания за "СЪКРАТЕНИ МАНДАТИ, Велики Народни Събрания, и "Задължително гласуване" отпадат.

То никой и не е очаквал и друго. Българските политици са просто едни ЛЪЖЛИВИ ОВЧАРЧЕТА. Ето ви го поредното доказателство.

Омерзен съм.

20.10 2014 в 04:39

nali stava6e vapros v predizbornite iskaniya na reformatorskiya blok za 2- godishen mandat i podgotovka za Veliko Narodno Sabranie s cel promyana na konstituciyata.

19.10 2014 в 20:47

Ако Лаборанта обещае да слушка и да не прави маймунджулъците си, то и Боце може да му обещае съдействие за едни пари в КТБ :)
Те тогава и правителството може да се случи.
Обаче, на драгалевския гуру вяра не може да му се има - обърне ли се Боце и ще има нож в гърба.
Абе, фани единия - удари другия.
---
Взел съм пуканки и гледам от първия ред как аджеба ше се случи 'съдебна реформа' без ВНС или квалифицирано мнозинство?! :)
Празни приказки на едни празни хора.

19.10 2014 в 20:43

Патерица на гърбавите!!!!
------
Как пък Кукувица реши че на това ново Народно събрание, достигнало върха на перверзията, му се полага цял мандат, пък и милиционерите да управляват!!!

19.10 2014 в 19:39

антон-е,много си тъп,на всякъде във всички форуми ли си пуснал тази простотия...Що не напишеш нещо и за твоя фюрер?

19.10 2014 в 19:33

От 1990 година до днес,дясното политическо пространство страда от внедрени ченгета и доносници от ДС ,и което е още по-лошо предатели,това е за съжаление истината.За фалшивото дясно нещо герП вече не ми се говори...най-успешният проект на ДС...

19.10 2014 в 19:06

-----ФАМИЛНО-------

Свеща догаряше бързо.
Отблясъците отскачаха от сините бърни на стария ром.
Караиван броеше с треперещи ръце ежемесечната КТБ-вноска от 60 000 лв.
Знаеше, че парите са точно, но наследственото му недоверие към ромския етнос, не му даваше покой.
"Браво. Борат държеше на думата. Що сичкото сигани не бяха като него." - мислеше си синньоджукия потомък на Индийските ибрикчии.
В къщата се чу шум. Показа се Рамаданчо.
-Чичо, ще храним ли днес Костоваците ?.
Стария циганин се замисли.
От време на време той подхвърляше на КОЙчовците по парче опашата лъжа, наквасена с прочутата драгалевска студена во'да.
За миг го обзе желание да е щедър, но кака Ленче го поледна през теменужките и щедростта изчезна бързо, като аероплан от Балкан.
-Ще карат на в'ода - по-здравословно е.
Троснато отвърна той и отново започна да брои парите.
Нищо че са точно.