Контра от Контрера: Необясним е култът на кметовете на ГЕРБ към хомосексуализма

OFFNews 10 април 2019 в 10:51 3272 1

Като общински съветник искрено съм възмутен, не, бесен съм, как местната власт се използва като рупор на отявлена гей пропаганда и промиване на мозъци в тази посока. В ефира на национална телевизия лицето Светлана Куюмджиева, титулувана художествен директор на фондация „Пловдив 2019“, нелепо обясняваше как промотирането на хомосексуализъм чрез изложба е в реда на нещата.

За пореден път ставаме свидетели как местната власт в България се занимава да обслужва маргиналната група на едни гей активисти, широко финансирани от соросовите структури. И това обслужване става, разбира се, с общите, общинските пари. Това коментира общинският съветник и председател на „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера по повод скандала с „Пловдив – Европейска столица на културата“.

Не знам дали сме сключвали обществен договор, в който да се казва, че общината (Столичната) ще подкрепя гей паради и ще финансира гей маратони (каквито неща се случиха през 2018 г.), нито пък с парите на един голям областен град, забележете като част от културна програма, ще се прави хомо пропаганда?! Аз не съм чувал да сме се съгласявали на подобни неща, продължава Контрера.

Факт е обаче, че без базово съгласие това се прави. Необясним е култът на кметовете на ГЕРБ към хомосексуализма и неговата публична апологетика. Необяснимо и неморално не за друго, а защото когато се явяват на избори, не казват, че ще раздават благословии и пари за гей пропаганда. Дълбоко нечестно е. Нечестно, но факт. Явно кооперирането с гей активисти (колкото и да са малобройни) им е по-мило и драго от мнението на избирателя, в това число и собствените им избиратели, на които и през ум не им е минавало, че ще финансират хомосексуални изложби, хепънинги и всякакви дивотии, които да обясняват колко е хубаво да се хомо и да го крещиш на всеослушание по улиците, допълва съветникът от ВМРО.

Контрера посочва, че Пловдив успя тази година да вземе палмата на първенството с организиране с общинските пари на гей изложба.

Очевидно замисълът е широката общественост да се запознае с креватните щения на една група хора и да възприеме за нормално рано или късно, че хомосексуализмът трябва да бъде издиган в култ. Защо - не е ясно. Учуди ме наглостта на въпросния общински чиновник, който с общите пари гради култура - ако това ни е културата, закривай! А можеше да бъдат финансирани далеч по-стойностни проекти. Но не би. Въпросната подстригана госпожа с вид на войнстващ джендър ни убеждава, че културата на Пловдив, разбирайте на България, защото Пловдив като европейска столица на културата представлява България, е в това да издигаме хомосексуализма в ранг на културно събитие. Т.е. това, че някой мъж спи с мъже, или някоя жена спи с друга жена, само по себе си е културно достижение. Очевидно разбиранията ни за култура доста се различават, не скрива възмущението си той.

Според Контрера този казус е само последната брънка от разиграващата се битка с войнстващия джендър подход.

Интересно е защо не казват, че основните заразени и разпространители на СПИН са мъжете, правещи секс с мъже. Предлагам това за реклама на културната столица, щом сме се докарали до там да рекламираме кой с кого спи, което е издигнато в някаква висша ценност. И това с пълна сила се отнася и за Столична община, която за сега леко отстъпва в подкрепата на гей пропагандата, но съм убеден, че ще навакса, както е тръгнало. За капак ни се дават някакви аргументи от левичарския парцал „Гардиън“, който тук в България се издига като някакъв еталон, а всъщност представлява един плосък пропагандатор на „прогресивни“ идеи, пръскащ левичарска пропаганда. Айде, няма нужда, завършва коментара си Карлос Контрера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

10.04 2019 в 11:12

Поради липсата на гейове в София, този "македонец" е открил няколко пловдивски, с които да поведе борбата си от разстояние. В София се е съсредоточил върху клошарите, срещу които прилага управленски мерки чрез умерен хулигански тормоз.