Quantcast

Кметът на Видин: Зная кой е поставил бомба под колата ми

OFFNews Последна промяна на 06 април 2014 в 14:25 3486 7

Герго Гергов

Кметът на Видин Герго Гергов (БСП) обяви, че знае кой стои зад поставения под колата му коктейл молотов и е посочил на полицията извършителите.

Той съобщи вчера, че под автомобила му, паркиран в двора на къщата му, било сложено самоделно взривно устройство със запалителен коктейл тип "Молотов".

Колата не се взривила, защото фитилът е изгаснал по средата. Това спасило видинският кмет, съпругата му и двете им деца – син на девет години и няколко месечно бебе.

"Надявам се да се направи по-обширно проучване и пълна разработка, защото около тези хора има още много други, включително на интересни позиции", коментира пред bTV кметът.

Той твърди, че е получавал много заплахи.

Гергов напомни, че преди дни беше разбит дома на председателя на общинския съвет Пламен Трифонов и смята, че това се дължи на общата им позиция за фирми, ощетили община Видин.

Много хора ми се обаждаха месеци наред да ме предупредят да внимавам, сподели още градоначалникът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.04 2014 в 10:23

Естествено, че знае кой е заложил коктейла под колата. Най-вероятно това е Генка Шикерова, направила го е за отмъщение. Същата се подозира за връзки с Герб, тече разследване как Бойко е успял да го организира, след като беше в Германия по същото време. За целта ДАНС започна (продължи официално?) да подслушва всички телефони на Герб и на целия Видински окръг.

07.04 2014 в 08:40

така се случва когато си мишка но това го очаква и главния архитект Ангел Недялков /недодялан когато е правен затова фамилията му е такава/распореждащ се като,че ли Видин му е бащиния а не,че е от /село/ Димово а се представя за софиянец и кмета не смее да му противоречи защото е пионка.

06.04 2014 в 19:58

и ние знаем.
и пак ще му платим, за да стане работата.

06.04 2014 в 17:37

К'ви жертви тролче,tuti?От комунист-жертва не става,само някакви биологични отпадъци.

06.04 2014 в 16:14

Добре, че се е разминало без жертви.

06.04 2014 в 15:39

Иска му се на кметчето да е бомба,ама тъй като е много дребен му сложили бомбичка.При това бутафорна,с мокър фитил...,подходящо за рекламен клип на Партията.Драматурзите само сменят секирата,ту с пиратка,ту с газов пищов без ударник.За разнообразие на електората.

06.04 2014 в 14:54

Те тоя яко е настъпил мачето за опашката, и сега се опитва да се утарве, но като се знае злият нрав на Партията, отърване няма...Бог да го прости.