Бареков към Борисов: И вие ли мислите като олигофрена си вицепремиер Симеонов

Евродепутатът с ултиматум към Волен да напусне коалицията с НФСБ или няма членство при консерваторите

OFFNews 19 октомври 2018 в 13:10 4905 5

Снимка Архив

Постът вицепремиер е несъвместим с думите на Валери Симеонов към майките и децата с увреждания. Не само незабавно очаквам да си подаде оставката, но ще поставим и условие към бъдещите ни партньори незабавно да напуснат коалицията с НФСБ, ако искат да продължим разговорите за обединение. 

Това ултимативно условие ще постави към колегите си от Атака и ВМРО, ако заявяват желание за членство в Алианса на консерваторите, написа евродепутатът Николай Бареков на страницата си във фейсбук. Поводът са думите на вицепремиера Валери Симеонов "този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си. Манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца без грам майчинско чувство, грижа за тях". 

В никакъв случай не бих подложил себе си и партията си заедно с хората, които вярват в идеалите на консерватизма и патриотизма, на каквато и да е било колаборация с моралния урод Валери Симеонов. Той няма грам човечност и е абсолютен дебил. Призовавам Бойко Борисов и Волен Сидеров, които са български бащи, незабавно да му поискат оставката. В противен случай и те нямат място в политиката, пише още Бареков

Като баща на три деца и четвърто на път, като български гражданин - давам ултиматум на министър- председателя Бойко Борисов да се отърве от този долен селски боклук. Срам за народа и срам за България. Вие, Господин Премиер, мислите ли като олигофрена си вицепремиер? Не вярвам, уточнява Бареков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5300

5

квазимодо

23.10 2018 в 16:49

Не ми се вижда много логично ембецил да говори за олигофрен. Този , горният, от къде изпълзя, отново. Ще напусна , не България, а Европа, ако някой гласува за тоя ембецил на следващите избори.

23293

4

Стефан

19.10 2018 в 14:31

Я! Специалистът по мамчетата пак се хванал за старото. А бе, не-олигофрене, ти едно време нали щеше да пратиш на всички спечелени места в европарламента само мамчета? Пък отиде сам. Сега къде пак те сърби? Старият фетишизъм?
90-те бяха отдавна, простата наглост вече не помага в политическите борби:)

11769

3

Dafack

19.10 2018 в 13:54

Я, Дудуков с брада... за малко си помислих, че е изтекла снимка на левия ми ташак.

6245

2

kokoten

19.10 2018 в 13:50

....тоя трябва да бъде убит с камъни...грешка на природата...как го е родила майка му...