Диана Димитрова: Кариерата ми в момента е топ, продадох седем картини

Не желая нито една стотинка от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен, обяви актрисата

OFFNews 06 декември 2022 в 12:21 15315 6

Снимка Диана Димитрова/Фейсбук

Аз съм популярно лице и нося отговорност. Не желая нито една стотинка от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен морално възмездие. Този път ще спечелим войната!

Това написа във Фейсбук актрисата Диана Димитрова, която миналата седмица разкри, че 5 години е криела, че е била физически насилвана от свой колега по време на снимки.

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита: "Що все на тебе, бе човек?!, разказва актрисата. Тя пише, че снощи на представлението "Тютюн" в Театър "Българска армия" за пръв път е било гледано масово от млада публика.

"Билетите за снощи, днес и четвъртък в Ловеч са продадени от месеци. Това не е ПР-акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите: "ВързАла си годината!" Но аз играя Ирина. Другата отговорност. Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!! ''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка", хвали се Диана Димитрова.

Ето и текста на цялата публикация на актрисата Димитрова:

Добро утро, мили хора.

Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?! '' Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!

Мечтата ми беше НХА, и ме приеха. Първа по успех, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.

През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.

Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия.

Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120мин, говорих с момиче-колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е бил известен журналист, светла му памет.

Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната...
Снощи ''ТЮТЮН'' в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката. Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.

Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ''ВързАла си годината''.

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!
''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.

Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.

Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.

Този път ще спечелим ВОЙНАТА!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

4

случайно прочетох

06.12 2022 в 13:10

Дошла в града, добре.
Вмъкнала се в чужди чаршафи, хубаво.
Но да я ошамарят пред 30 души, да се селфи, да си трайка 5 години и сега ох, олееее....
Не на нас тези номера от селски вечеринки с честна булка!!!

915

1

8LCHQ997B0oOvWE

06.12 2022 в 12:41

Въпроса е:защо чака пет години.Там е ключа към бараката.Аз например не те познавам.Къде си толкова известна?Въобще за каква се мислиш,не зная.Против всякакво насилие съм.Но твоето нещо ми подсказва,че е фалшиво.Пуснаха те от театъра да правиш калабалък в интригата ,нали?Да покажат какъв е гаден живота вътре.