'Сънденс Резиденс' е новият жилищен комплекс на 'Планекс' в София

OFFNews 22 ноември 2017 в 12:30 8789 3

Динамиката на жилищния пазар в София вече определи новите тенденции в търсенето и предлагането. Качественото строителство и вниманието към заобикалящата среда днес са водещ критерий при избора на жилище. Приоритетни са проекти, които облагородяват околната среда и развиват като цяло градското пространство, за сметка на инвестиционни и строителни проекти, които целят само продажбата на жилища.

Цената вече не е водеща, водещ е продуктът и селективният подход към реализацията му в зависимост от местоположението и средата. Търсят се решения за по-голяма етажна височина, по-големи площи на стаите, по-добра архитектура като цяло и по-комфортна среда.

Но как потребителят може да се ориентира на кого да се довери сред множеството предложения на пазара? Сигурен начин е да се залага на доказали се през годините с качеството си и архитектурния си подход компании, които съобразяват всеки нов продукт спрямо местоположението му и нуждата на хората от уютни жилища, комфортни общи части и подходяща за почивка околна среда.

Новият проект на „Планекс“ в гр. София – „Сънденс Резиденс“ – е модерен жилищен комплекс, разположен в динамично развиващия се столичен квартал „Манастирски ливади“ (запад), с комуникативни, осигуряващи директен достъп до по-голямата част от града пътни артерии. С автомобил се достига до центъра на града за по-малко от 15 минути, благодарение на една от най-бързите пътни артерии – бул. „България“. Изключително голямо удобство е и лесната комуникация с Околовръстен път, който осигурява директен достъп до по-голямата част от града и до автомагистралите „Тракия“ и „Струма“.

Районът е известен със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до живописната резиденция „Бояна“ и ски лифтовете на Витоша. Инфраструктурата е много добре организирана, като на пешеходно разстояние от „Сънденс Резиденс“ са Мол „България“, ресторант „Виктория“, магазин „Била“, детски градини, училища и МБАЛ „Св. София“.

„Сънденс Резиденс“ е 6-етажен жилищен комплекс, проектиран спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. В сградата са проектирани 83 апартамента с площ от 60 до 198 кв.м, подземен и открит паркинг, и 4 магазина на приземните нива. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Комплексът е от затворен тип, осигурен е професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на всички инсталации и други. Комплексът ще посрещне своите обитатели през есента на 2019 г.

На хармоничен живот в ритъма на слънцето ще се наслаждават бъдещите обитатели на „Сънденс Резиденс“ – уреден и спокоен кът в забързания столичен живот. Изложението на жилищата е изцяло изток-запад – сутрин сградата „посреща“ слънцето, а вечер го „изпраща“.

Комплексът е една добра демонстрация на новата тенденция, която извежда селективния подход към продукта като водещ за бранша. Не самоцелното строителство, а добрата преценка на мястото и средата на инвестиционните проекти е тази, която създава ново качество на живот.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на тел. 088 747 7755 , ел. поща [email protected] или на https://realtyplanex.com

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  12329

  3

  Шопа

  23.11 2017 в 10:07

  И защо ни публиквате тази нескопосана реклама ?
  "Районът е известен със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. "
  Един от най-гадно презастроените.

  14369

  2

  случайно прочетох

  22.11 2017 в 15:53

  Прилича ми на сносно общежитие от селски тип.
  Предполагам, че е за вегани.

  6947

  1

  theprofet

  22.11 2017 в 13:53

  За сметка на това селяните се избиват за 50 квадратови панелни кутийки...
   
  X

  Васил Терзиев за новото мнозинство в СОС