Стартираха редовните продажби на Huawei nova 10 Pro в България, а лице на кампанията му е Ивет Лалова

OFFNews 04 октомври 2022 в 14:49 11915 0

Huawei nova 10 Series

Снимка Huawei

Huawei nova 10 Series

От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще видим очарователната българска лекоатлетка Ивет Лалова, която си прави селфи с новия Huawei nova 10 Pro. Ще я видим още в YouTube, Facebook и Instagram. Датата отбелязва началото на редовните продажби на двата модела от серията Huawei nova 10 – Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro, всеки от които е наличен в два изкушаващи цвята – Starry Silver и Starry Black, със златист обков на основната камера, част от новия Star Orbit Craft дизайн.

Huawei nova 10 Pro е едновременно мощен и покоряващо елегантен, каквато е и Ивет Лалова – бърза, криеща удивителна физическа и психическа сила в елегантно тяло, винаги изпълнена с емоционален заряд, и винаги готова да се впусне и сподели следващото си преживяване - от пистата, през официалните коктейли, до слънчевите плажове. Телевизионната кампания с нейно участие е кулминацията на едно вече тригодишно партньорство с Huawei, в рамките на което сме я виждали не само с топ модели смартфони на бранда, а и със смарт часовници, слушалки и други продукти от екосистемата на Huawei.

Аз и моето преживяване

Серията Huawei nova винаги е била насочена към най-активната група фенове, а най-новото й попълнение в лицето на nova 10 поставя силен акцент върху селфи камерата. И двата модела предефинират идеята за селфи не просто като съвременен автопортрет, а като визуален разказ за нашите преживявания и тяхното споделяне. Затова тя предлага висока резолюция от 60MP, автофокус и е широкоъгълна – покриваща зрително поле от 100 градуса, което позволява да уловите в кадъра цялата компания, или повече от природния или градския пейзаж, чието посещение искате да споделите с приятелите си в социалните мрежи. Не е пропуснат и фактът, че младите и активни хора все повече споделят във видео формат, затова и селфи камерата е в състояние да снима в 4K.

При модела Huawei nova 10 предната камера е двойна и още по-усъвършенствана, като втората част от фото-системата за селфита е 8-мегапикселовата портретна камера за близък план, поддържаща 2X оптично увеличение и до 5X цифрово увеличение. Технологията XD Fusion подобрява резултатите при предно или задно осветяване и снимки с висок динамичен обхват (HDR) за постигане на естествени и красиви боке ефекти при портретите в близък план.

Основната камера на Huawei nova 10 Pro от своя страна е оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography и използва цветния филтър RYYB на Huawei, който, в сравнение с обикновен сензор, увеличава приема на светлина с 40 процента .

Тандемът от двете камери – предна и задна, дава много възможности за творчески влогове, комбиниращи в един клип различни ъгли на заснемане. На помощ на влогърите идва и функцията Follow Focus на задната камера, която заключва и следва видео обекта.

Голям заряд и висока скорост

От смартфон, рекламиран от Ивет Лалова, естествено очакваме и акцент, свързан с високите скорости. Той идва в лицето на 100W Huawei SuperCharge зарядното на Huawei nova 10 Pro, което в Turbo режим спомага за удивително бързо зареждане. Необходими са само 10 минути, за да заредите телефона до 60%, и само 20 минути за пълното му зареждане. Huawei nova 10 също предлага бързо зареждане и идва с 66W SuperCharge. И при двата модела съответното зарядно е включено в комплекта, заедно със защитен силиконов протектор за гърба на смартфона.

Софтуер и екосистема

Huawei nova 10 и nova 10 Pro са базирани на EMUI 12 и собствения магазин за приложения на Huawei – AppGallery, в който можете да намерите високоскоростно растящ брой глобални и локални приложения, а ако нещо все пак липсва, на помощ идва външното приложение Gspace, налично в Appgallery, през което можете да ги инсталирате.

Цени, наличности и опция за допълнителна гаранция

От 3 октомври 2022 г. Huawei nova 10 Pro се предлага на препоръчителна цена от 1249 лева или със съответния абонаментен план на мобилните оператори от А1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп.
Huawei nova 10 идва с препоръчителна крайноклиентска цена 999 лева или със съответния абонаментен план за мобилните оператори от Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп.

Huawei nova 10 и nova 10 Pro са част от новата сервизна програма на Huawei, която предлага опция за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, като по време на удължения гаранционен срок всички дефекти, резултат от различен от човешки фактор, ще могат да се отремонтират от официалния Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София, с нулеви такси за диагностика, резервни части и труд. Допълнителната гаранция не включва подмяна на батерията. Цената на допълнителната гаранция и за двата модела е 58.99 лв, като тя може да се закупи от Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София. На горещата линия 0800 18818 може да се получи информация за процеса на закупуване от разстояние.

Повече информация за Huawei nova 10 Pro можете да намерите тук, а за Huawei nova 10 – тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови