Цветанов поиска справка за посещенията на Пеевски в МВР

Елица Мартинова 14 февруари 2014 в 17:22 3360 10

Цветан Цветанов

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов изпрати писмо до наследника си Цветлин Йовчев, в което иска справка за всички визити на Делян Пеевски в сградата на МВР по време на мандата на ГЕРБ.

Писмото на Цветанов идва, след като депутатът от ДПС Пеевски обяви пред медиите, че Цветанов го е привиквал при себе си в полунощ.

"Във връзка с цитирани в публичното пространство справки на Министерството на вътрешните работи за посещения в сградата на МВР на народния представител Делян Славчев Пеевски, в качеството ми на народен представител от ПГ на ПП ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи, се обръщам към Вас да ми бъде предоставена писмена справка по години, дни и часове, за периода 27 юли 2009 г. - 13.03.2013 г. за посещенията на народния представител Делян Славчев Пеевски в сградата на Министерство на вътрешните работи", гласи писмото на Цветанов, изпратено до медиите от пресцентъра на ГЕРБ.

Писмото на Цветанов е част от задочните реплики, които бившият вътрешен министър и неосъщественият председател на ДАНС Делян Пеевски си разменят през последната седмица. В понеделник Пеевски заяви в интервю пред ПИК, че Цветанов е оказвал натистк над главния прокурор Сотир Цацаров. Пеевски съобщи за среднощни срещи с Цветанов, като се оплака, че бившият вицепремиер го е привиквал по тъмно в навечерието на рождения му ден. Цветанов отрече напълно твърденията на Пеевски настоя, че общите срещи са били организирани от Цацаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!