Светльо Витков: Не искаме да имаме нищо общо със службите

OFFNews 06 април 2014 в 09:50 7573 23

Светльо Витков

Ние не искаме да бъдем вързани със службите, защото те определят всички в тази държава", каза лидерът на партия „Глас Народен" Светльо Витков в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия.

Витков подреди листата на партията си евровота чрез конкурс и проверка чрез детектора на лъжата.

"Аз лично не съм убеден, че ще гласувам за себе си, защото много харесвам едно момче и едно момиче от нашата листа", заяви кандидатът за евродепутат на "Глас народен" Христо Лафчиев.

"Не може един човек, който познава детектора да го омаловажава. Това не е наша идея, но ние я реализирахме", отбеляза Витков.

Витков не е съгласен с определението на социолозите, че целевата група на неговата партия са хората между 19 и 39 години. Ако е така трябва директно да си закрием партията, защото масово младите хора бягат от България, заяви лидерът на "Глас народен".

"Ние страшно уважаваме възрастните си колеги и искаме да използваме възрастните хора, колкото и гадно да звучи. Възрастните хора имат много опит", допълни го Лафчиев.

"В другите партии има кариеризъм и кадруване, при нас няма такова нещо. Ние не воюваме с хора, воюваме с принципи. И освен това не се коалираме с никой.

Каква професия е имал Станишев (Сергей Станишев, лидер на БСП)? Човек, който няма минало и не знаеш от къде идва, не знаеш какво ще направи. Това, което има Бареков (Николай Бареков, лидер на "България без цензура") е заради средствата, които има зад него.

Проблемът на Плевнелиев (Росен Плевнелиев, президент)е, че не избяга от партийната си обвързаност и следващ мандат най-вероятно няма да има.

Цацаров (Сотир Цацаров, главен прокурор) го харесвах в началото, сега в момента това което става няма никаква разлика от преди, всичко е политическо говорене и показни поръчки", направи кратък разбор Витков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!