Симеонов: Гласувахме "въздържал се" заради нашите избиратели

ОFFNews 25 февруари 2015 в 22:22 1898 5

Валери Симеонов

"Въздържахме се заради искането на нашия електорат. Нищо не беше направо да се осветли за какво ще се ползват парите. Гласуването на ПФ е позиция на несъгласие с въпросното ратифициране на договора за дилърство".

Така съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов обясни решението на парламентарната си група да гласува "въздържал се" при ратифициране на 8 млрд. евро дълг. 

Цялата кампания по дълга продължи точно една седмица. Въпросът беше представен буквално два дни преди да се гласува. Не може ей така да се реши един важен въпрос. Факт е, че дори това отлагане не беше използвано от управляващите, за да разяснят на хората, че това не е теглене на нов дълг", допълни депутатът. 

"Не ме учуди поведението на ДПС, че подкрепи дълга днес. ДПС дава мило и драго, за да се върне във властта. Те без власт няма как да оцелеят. ДПС трябва да се махнат от общините, защото където отидат, крадат като полудели. Впиват се като кърлеж във властта. За тях е въпрос на живот и смърт да се върнат във властта", подчерта Симеонов. 

Той добави, че ПФ няма никакъв интерес към митниците, както се говори, и че Емил Димитров-Ревизоро няма никакво намерение да оглавява агенцията.

„Защо Борисов приказва лъжи, питайте него. Това беше медийно мероприятие за оцапването на ПФ. Ще понесем още една лопата”, завърши Симеонов.

  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews