Реформаторите с обща регистрация на местния вот

OFFNews 24 юли 2015 в 22:36 2840 5

Партиите в Реформаторския блок ще се явят с обща регистрация на местните избори. Това заяви лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев по време на съвещание в централата на ДСБ. 

Той подчерта, че не очаква победа на изборите, а увеличаване на политическото влияние на Реформаторите.

Единната регистрация ще помогне за някои проблеми, но няма да бъде достатъчна. Може ли единната регистрация да отговори на въпроса ще се справим ли с партийната бюрокрация в общините, може ли да ни помогне да се справим с корупцията на общинско ниво, с връщането на реда и сигурността в общините, каза Кънев.

"Задачата ни е единство на местните избори, но истинската цел е много по-голяма - политическо единство на българската реформаторска десница, с ясно лидерство, с ясни механизми за контрол“, категоричен е Кънев,
Работата на политика, особено на власт, не е да трупа точки за себе си. Ние сме управляваща партия, политическа сила, без която управлението не е възможно, и задачата ни не е да правим добро за себе си, а за хората, коментира той.

По думите му корупцията, и преди всичко корупцията на високо политическо ниво, вкарва България в плаващите пясъци и порочната спирала "трябват ни пари за избори - трябва да спечелим изборите, за да получим повече власт - трябва ни повече власт, за да можем да съберем пари за следващите избори".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша