Йордан Бакалов: Казусът "Бисеров" е послание от Доган към някой

OFFNews 12 ноември 2013 в 08:52 9003 9

Йордан Бакалов, бивш депутат от СДС.
Йордан Бакалов, бивш депутат от СДС.

 

Това крайно решение на Христо Бисеров е послание към някой от страна на Ахмед Доган, обяви бившият депутат от СДС Йордан Бакалов в интервю за "Нова телевизия".

На много хора от тази партия имунитетът е бил свален и то не за 300 хиляди, а за 3 милиона евро и въпреки осъдителните им присъди никой не ги е отстранил от партията, напомни Бакалов.

Според него тези 300 хиляди евро надали са истинската причина за отстраняването на Бисеров. "Има нещо много по-дълбоко, което ще се разбере на по-късен етап”, коментира бившият депутат.  

„Ако трябва да анализираме и държанието на Лютви Местан, то също е доста показателно. Първо той излезе пред журналистите и каза, че ще е „прекалено откровен”.

За един политик от неговия ранг това обръщение е доста съмнително. Второ – когато му зададоха въпроса няма ли да има благодарност към Бисеров, той заяви, че първо иска да чуе личните му мотиви.

Лични мотиви и оставки не се коментират и той знае това много добре”, обясни Бакалов. 

Той напомни за диска с данни за сметки на българи в Швейцари, с който бившият шеф на НАП и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов се върна от Германия преди време, но нищо не последва от това. 

Явно има защо Стефанов да мълчи, констатира Бакалов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!