ДПС ще възстановява необратимо демокрацията – поздрав на Местан за годишнина на партията

OFFNews 03 януари 2014 в 20:25 4223 14

Лютви Местан

Снимка OFFNews

Лютви Местан

ДПС е натоварена с голяма отговорност - да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата“. Това се казва в поздравление на председателя на партията Лютви Местан по случаи 4-ти януари - учредителната за ДПС.

„Днес ДПС отговорно превръща в политики програмата си; доказва на всеки български гражданин, който й вярва, последователност и зрялост в управлението на България в съответствие с европеизацията й като стандарти на демокрацията, пише в обръщението на заместника на Ахмед Доган.

„Горди сме, че третият мандат на партията във властта е не по-малко емблематичен от 2001- 2005 г. (Кабинета Сакскобургготски и членството на България в НАТО) и 2005-2009 г. (Кабинета Станишев и членството в ЕС през 2007 година).

„Изпратихме една година, изпълнена с политическо напрежение. За нас обаче 2013-та г. не е белязана единствено със знака на катаклизмите и протестите, защото ние в ДПС дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес и на гражданското общество да се излекуват от тежките рани, нанесени от четири годишното авторитарно управление”.

„Желая Ви спокойна и успешна 2014 година в името на още по-силна ДПС! Бъдете здрави и за пример със своята изначална толерантност!”, зъвършва обръщението на Местан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!