Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Десeта годишна среща на бизнеса с правителството

OFFNews 19 януари 2016 в 06:59 2512 5

В София ще се проведе Десeтата годишна среща на бизнеса с правителството. На срещата ще присъстват президентът Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов, министри от кабинета му и представители на най-големите компании в България с общ оборот над 1 милиард лева.

Тема на тазгодишната среща е развитието на българската икономика и нейната стабилност в момент на кризи. Конференцията се провежда във важен момент, когато редица външни кризи създават усещане за несигурност и могат да повлияят негативно на растежа и стабилността на икономиката, съобщават организаторите.

Гост на срещата ще бъде и Йоханес Хан, еврокомисар по европейска политика за съседство и преговори за разширяване. изказвания освен президента и премиера се очаква да направят Иван Кръстев, председател на Управителния съвет на Центъра за либерални стратегии, министърът на финансите Владислав Горанов, председателят на БНБ Димитър Радев, Петър Андронов, главен изпълнителен директор на Сибанк и Оливер Рьогл, председател на УС и изпълнителен директор на Райфайзенбанк България

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови