Десeта годишна среща на бизнеса с правителството

OFFNews Последна промяна на 19 януари 2016 в 06:59 1954 5

В София ще се проведе Десeтата годишна среща на бизнеса с правителството. На срещата ще присъстват президентът Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов, министри от кабинета му и представители на най-големите компании в България с общ оборот над 1 милиард лева.

Тема на тазгодишната среща е развитието на българската икономика и нейната стабилност в момент на кризи. Конференцията се провежда във важен момент, когато редица външни кризи създават усещане за несигурност и могат да повлияят негативно на растежа и стабилността на икономиката, съобщават организаторите.

Гост на срещата ще бъде и Йоханес Хан, еврокомисар по европейска политика за съседство и преговори за разширяване. изказвания освен президента и премиера се очаква да направят Иван Кръстев, председател на Управителния съвет на Центъра за либерални стратегии, министърът на финансите Владислав Горанов, председателят на БНБ Димитър Радев, Петър Андронов, главен изпълнителен директор на Сибанк и Оливер Рьогл, председател на УС и изпълнителен директор на Райфайзенбанк България

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.01 2016 в 10:00

Тази година с един неявил се поради преяждане с оловени хапчета.


Кой бе уточнителю?

19.01 2016 в 09:58

изказвания освен президента и премиера се очаква да направят Иван Кръстев

кривогледия соросоид да не би да е пристигнал "специално" от Виена за срещата?
Само за протокола да отбележим, че т.нар. "финансови институции", за по-кратко "банките" са всичко друго, но не и БИЗНЕС! Банкерството е монополно уредено право на определени личности и техните компании, законно и по свое усмотрение да доят бизнеса, предприемачите и обикновените граждани. Това дами и господа, платени редакционни шушумиги, не е бизнес.

19.01 2016 в 09:00

Среща на държавните чиновници с кронитата е полезна само за участниците в нея. Далеч по-важни са ония бизнеси, създали ако щеш само едно или две работни места, но се борят сами на пазара, а примера им би вдъхновил още хора да ги последват и станат предприемачи.

19.01 2016 в 07:24

"и представители на най-големите компании в България с общ оборот над 1 милиард лева"

Иначе казано, асфалтово-строителната мафия на Рапона и окралите соц. предприятията.

Тази година с един неявил се поради преяждане с оловени хапчета.

19.01 2016 в 07:23

А среща на избирателите с правителството кога?

Или те не са му толкова важни?