Вход свободен на конференцията на Българското либертарианско общество

OFFNews 18 октомври 2016 в 13:59 5078 2

Българско либертарианско общество организира Регионалната конференция на European Students For Liberty на 22 октомври (събота) от 9:00 ч. в хотел Рамада.

Конференцията ще зарадва своите гости с две лекционни зали - на български и английски език, изложение и социални кътове. Във форума ще се включат повече от 300 участници.

Събитието е с вход свободен след регистрация през тази форма: http://bit.ly/2bM8eYZ

Част от лекторите на конференцията:

Едуард Стрингам е американски икономист и професор по Economic Innovation в Тринити колидж (Кънектикът). Дългогодишен редактор на Journal of Private Enterprise и носител на награда на името на сър Джон Темпълтън за най-добра статия от Intercollegiate Studies Institute. През 2005-та издава съвместен научен труд с Бетани Питърс, озаглавен „No Booze? You May Lose: Why Drinkers Earn More Money than Nondrinkers“. Професор Стрингам е любим гост- коментатор за медийни конгломерати като CNBC, Fox News, MTV, и NPR.

Андрю Бърнстийн е автор на редица книги  по философски и литературни въпроси. Редовно изнася лекции в американски университети като Харвард, Станфорд, Военната академия в Уест Пойнт, Университета в Чикаго, и много други. Популярен лектор и гост-коментатор в телевизионни и радиопредавания на теми като ролята на ценностите в човешкия живот, необходимостта от герои в нашето общество, прилагането на философските принципи в широк спектър от културни / политически теми.

Владимир Сиркаров е съавтор и водещ на предаването за икономика и финанси „Boom & Bust“ по телевизия и радио Bulgaria ON AIR. Регулярно се включва във вечерния новинарски блок „Денят ОН ЕР“ с анализи и коментари по финансови и икономически въпроси. Паралелно с телевизионните изяви той, заедно с група млади и амбициозни приятели и колеги основават института Brain Workshop. Владимир е първият председател на Управителния съвет на Института. Бакалавър по „Финанси“ от Нов Български Университет и магистър по програма „Финансови пазари“.

Кузман Илиев е телевизионен журналист от BulgariaOnAir и Bloomberg TV. В момента подготвя докторска теза в полето на банковото дело и финансовата икономика. Магистър по публичен мениджмънт от IEP Тулуза, Франция, преди това Кузман завършва с отличие 9-та Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин”. Анализаторските му интереси са в сферата на икономиката, теория на парите и кредита, паричната политика, икономическият цикъл, финансовата и стопанска история, история на икономическата мисъл, австрийска икономическа теория и политическа философия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови