Борисов: Овцете ще ви кажат, че давахме повече пари

OFFNews 03 май 2014 в 14:27 5885 25

Бойко Борисов

Правителството на ГЕРБ даваше по 40 лева на глава за овце, сега дават по 4 лева. Затова хората на нас ни се радват. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на Националния събор на животновъдите в България край Петропавловския манастир, като подчерта, че дори овцете могат да свидетелстват, че това е така.

„Отиваш при една овца и я питаш, ще ти каже ГЕРБ ни даваха 40 лева на глава, тези ни дават 4. Овците ще проговорят накрая. Но това си е на БСП проблем“, каза Борисов, цитиран от „Фокус“.

„Овчарите казват – и на овците да сложат вълк отпред, всички стават вълци, както и обратното, разбира се. Ако им сложиш овен отпред, всички стават овни“, допълни той.

По повод финансовите корекции, налагани на общините, Борисов посочи, че тази мярка на правителството няма да издържи. „Това, което направиха, те знаят, че няма да удържи. Да порежат общините на ГЕРБ, където живеят над 80% от населението на България. Там живеят хора и от БСП, и от ДПС, и от „Атака“, и от всички други. Първо – общините ще ги съдят, после – фирмите ще ги съдят, и после българите ще ги гонят с камъни. Само че защо трябва да се стигне до там да фалират държавата и да се мъчим какво да правим. Да си отидат. В опозиция им е мястото. Показаха, че не могат да управляват вече една година“, категоричен е Бойко Борисов.

Управляващите сега действат по нова формула – викат кметовете един по един и им казват – ако си мълчалив, послушен и преклониш глава пред БСП, ДПС и „Атака“, ще ти намалим корекциите. Така работят един по един кметовете на ГЕРБ, за да разбият партията, подчерта Борисов.

Комунистите и ДПС, защото те са едно и също в момента, правят едно и също – на бялото казват черно и си го повтарят. Те са царе в това да омаскарят хората, защото няма какво да предложат. Нашето всеки ден се вижда – магистрали, жп линии, мостове. Всеки ден хората ни гледат. Тяхното – какво да видят“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!