ГЕРБ, резолюцията и гей браковете

Венци Мицов 09 октомври 2020 в 11:32 12780 3

Едно време имаше един лаф - "а вие защо биете негрите"?

Днес този лаф не е политкоректен и затова ще го заменя с "а вие защо биете афроамериканците", но във всеки случай идеята беше да се обясни, че не е хубаво Западът да ни критикува за това, че сме бедни, че нямаме свобода, че имаме политическа полиция, че нямаме плурализъм, частен бизнес...

Кои са те, дето бият своите афроамериканци, че да ни държат сметка.

Да, ама това беше по времето, когато у нас имаше комунизъм. После комунизмът си отиде, без да сме го дочакали, и дойде демокрацията. А с демокрацията постепенно дойде и политическа партия "Граждани за европейско развитие на България", която да ни пази от комунистите.

После си го знаете. Няма да ви разказвам, щото не това ме вълнува в момента.

Тази сутрин се събудихме под знамената на две забележителни новини:

- новина едно: COVID-19 заразява наред;

- новина две: Европарламентът смачка управлението на ПП "ГЕРБ" и написа такава резолюция, каквато, според управляващия депутат Тома Биков, не била писана дори за Северна Корея.

Четохте ли резолюцията? Аз я чета в момента. Да ви кажа, такава оценка, идваща от Европарламента, е покана за масово ритуално политическо самоубийство. От 27-те точки, приети вчера след гласуването, пощадена е останала само (не знам защо) културната ни политика. Впрочем знам защо - защото такава нямаше. Как да заклеймиш нещо, което не съществува? Но може би трябваше да се напише нещо от сорта:

28. В България няма културна политика, културният министър е пионка на своите собственици от управляващата партия и премиер-министърът се чуди за какво са му толкова много състави в БНР.

... но млъкни сърце - да не дърпаме дявола за опашката, че като гледам какви магистрали и ремонти направи ГЕРБ, може би е по-добре да остави културата за някой друг...

Кой е тоя друг, по-скоро не знам, но за момента нека да оставим ситуацията такава, каквато е.

А тя е "майка плаче, грамофон свири, Цвета Караянчева дарява черджета на Гълъб в Кърджали".

Доскорошнияt всеобщ любимец, генерал доцент академик професор Борисов, днес е лидер, глава на управляваща коалиция, която:

не спазва правото;

не гарантира ценностите на демокрацията;

опитва се всякак с всякакви глупави идеи (ВНС например) да отложи края си;

променя изборния кодекс както и е кеф; 

не разследва, прикрива скандалите; 

притежава медийни бухалки;

и така нататък.

(Прочетете сами резолюцията, няма смисъл да ви препредавам тоя тъжен документ).

Дотук всичко е ясно. Имаме партия, управляваща три мандата, която ни пази, както вече уточнихме, от КОМУНИСТИТЕ.

Имаме протести, които продължават три месеца и очевидно няма да спрат.

Имаме рекордно недоверие в правителството.

Имаме донякъде сбъркана политика спрямо COVID-19, която доведе обществото ни до състояние, в което то вече не вярва, че има коронавирус (и съответно имаме по 500 болни на ден).

Имаме криещ се премиер, който проявява смелост само колкото да изпрати някой свой клет министър в "Панорама", за да го замерят с яйца и домати след това.

А днес имаме и резолюция, която ни прави на кайма. От оная, дето я продават в малки пакетчета от по 250 грама, че да е по-евтина за пенсионерите (това преди надбавките от 50 лева).

И днес, точно в този момент, точно в момента, в който Европа на практика сваля доверието си от нас и ни нарича с истинското ни име, какво си мислите, че предприеха управляващите?

Предприеха нещо наистина велико. Излязоха, замахнаха "консервативно' с пръст и рекоха - "ТАЯ РЕЗОЛЮЦИЯ ЦЕЛИ ДА ВЪВЕДЕ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ У НАС".

Шах и мат. Така си и знаех...

Знаех си, че това е джендърски заговор, целящ да свали православно-консервативните здрави сили у нас и да ги замени от трансджендъри, кросдресъри, транссексуални и полиаморни ръководители.

Знаех си, че влаковите композиции със зли норвежки джендъри, чакащи от две години на ЖП гара Подуене всеки момент ще започнат да отвличат децата на MAJKA BALGARIQ в посока към злата ГЕЙропа, за да ги въведат в еврогей обстановката и да приведат в план злите планове на Сорос, Ротшилд, Ран Ът и извънземните...

Обаче знаете ли какво? Това, което ме удивлява е, че днес самоотвержната и проевропейска управляваща сила у нас изведнъж показа същността си.

И тази същност се оказа много, ама много интересна. Под натиск тия "Граждани за европейски развитие на България" изведнъж се оказаха в позицията на ранния Волен Сидеров и още няколко ултраси от различни футболни агитки.

Простичко е:

- имате кофти доходи;

- имате скапана правосъдна система;

- имате крадлив политически елит;

- нямате бъдеще;

- нямате ценности;

- имате чалга, вместо култура и учени, които, за да не умрат от глад, карат таксита.

Да, ама това е за предпочитане пред ПРЕВЗЕМАНЕТО НИ ОТ ЗЛИТЕ ГЕЙОВЕ, НАЛИ???

Брилянтен ход. Сигурно мнозина от вас отново уплашено ще се прекръстят, ще плюят през рамо, ще прикадят пред портрета на Дани Кирилов и ще си кажат "Само Бойко ще ни спаси от пе***те... така, както ни спаси от комунистите"...

Знаете ли...

Разбирам управляващите. Те знаят, че вас ви е страх от злите джендъри. И от 5G ви е страх, скоро и това ще го изкарат в употреба. И от ваксините ви е страх, и това скоро ще излезе на дневен ред. И земята ще стане плоска, не се съмнявайте.

И знаете ли защо това е така?

Защото през последните над 30 години управляващите решиха да ви оставят да се търкаляте в калта на невежеството.

Да нямате ценности. Да нямате светли хора, по които да се мерите. Да нямате нищо, освен страх.

Е, днес дойде денят да разберем (всички), че живеем в страна, посочена от цяла Европа като място, в което се управлява зле (питайте Тома Биков за Северна Корея, току виж ви дал и рецепта за ким чи).

И сега идва големият въпрос.

Какво ще изберете?

ГЕРБ да ви пазят от злите гейове?

Или свободата си, в която никой не ви лъже по телевизията, говорейки тъпотии, от които вие да изпадате в паника?

С това мисля да завърша. Жал ме е за ПП "Граждани за европейско развитие на България". Днес на тях им се налага да се превърнат в това, срещу което уж се бореха. Да се превърнат в комунисти, които са срещу Европа и ценностите на ЕС.

Това, впрочем, на част от тях няма да им е трудно. Те са били такива.

Но аз лично познавам и други хора в тази партия. Познавам и модерни хора, които не мислят като ретрадите вътре. Чудя се как ли се чувстват днес те. Днес, когато изведнъж, за няколко секунди, от християндемократи се превръщат в конспиратори?

Впрочем, резолюцията е краят на едно управление. То няма да ми липсва. Въпреки ясното съзнание, че след това едва ли ще дойде нещо по-добро.

Знаете ли?

Имам съвсем мънички очаквания към следващите.

Те са да не бъдат толкова зле, че да ни плашат.

Но големите ми очаквания са не към управляващите... те толкова си могат. Политиката вече е такова ченгеджийско блато, че никой нормален човек скоро няма да иска да се занимава с нея.

Очакванията ми са към вас.

Четете!

Мислете!

Направете така, че никой повече да не може да ви лъже. И да ви плаши с глупости.

Няма да е лесно това. Няма да е и бързо. Но не е невъзможно.

А злите норвежко джендъри няма да дойдат.

Айде, нема нужда. Погрижете се за децата си, вместо да вярвате на идиоти... които от вашия страх правят кариери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

3

Sashkavas

11.10 2020 в 19:24

Обратно, Венци обикновено е свеж и забавен, но тов път с цел да се хареса на прости-стерите и платените мисирики се изходи неподготвен

11719

2

Краси

09.10 2020 в 16:11

Добре, Венци!
Имам само една забележка - ГЕРБ винаги са били комунистическа партия. Както казва Таня Дончева - по-простото крило на БКП (то не че другото крило е много сложно).
Още когато Борисов стана кмет през 2006 (май там беше), аз казах, че това е новият бай Тошо, но малцина ми повярваха. Е, сега вече е официално потвърдено на най-високо европейско ниво.

5712

1

tough

09.10 2020 в 12:58

Венци обикновено ми е скучен, ама тоя път добре, бравос :)