Quantcast

Последни новини за концерта на Black Stone Cherry

OFFNews Последна промяна на 09 юли 2019 в 15:00 1385 0

Концертът на Black Stone Cherry e тази сряда, 10 юли, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5, като по повода организаторите пускат последна информация.

Вечерта ще протече при следната програма:

- 19:00 часа – Отваряне на вратите;
- 19:30 часа – Sevi;
- 20:45 часа – Black Stone Cherry;
- 22:30 часа – Очакван край.

Не пропускайте един от най-дългите сетове и първия концерт у нас на рокаджиите от Кентъки Black Stone Cherry.

От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова е необходимо всички желаещи да посетят концерта да спазват неговите правила.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.  Научете още за Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук.

За повече информация по тези въпроси се обърнете към клуба.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване.

За това събитие снимките на групите ще са разрешени само от акредитираните за това лица, те ще имат отличителни знаци. Използването на светкавица, в това число и на акредитираните фотографи, е строго забранено. Използването на видео и аудио записващи устройства може да бъде използвани само от акредитираните за това лица.

Филмирането на събитието без разрешението на групите е забранено и подсъдно.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. Това може да става само извън него. ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Ползвателите на електронни цигари и „бездимни“ устройства трябва да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Билети за събитието се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите, са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента и до деня на концерта цената на билета ще е 40 лева. В деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.