Представяме Опълченците на ПП Глас Народен (част 2)

В няколко публикации представяме Опълченците на ПП Глас Народен, включени в листите за предстоящите избори на 11 юли 2021 г.

OFFNews 09 юли 2021 в 16:41 1440 0

Михаил Михов е водачът на Глас Народен в Добрич. Роден е през 1980 година. Завършил е Технически университет – Варна със специалност Индустриален мениджмънт. Работи като Мениджър осигуряване на качеството в международна компания. Хобито му е компютърна обработка, дизайн, електроника, а интересите му са насочени в развитие на електронните услуги. Семеен с две деца.

„Често ми се случва да ме питат - защо стоя в България? Защо се занимавам с политика? Кой не се занимава с политика? Нашето ежедневие е политика, вземането на решение е политика, България е политика. За това съм и ще си остана в България. Защото България за мен и семейството ми е нашата родина, защото съм достоен българин и ще отстоявам правата на всеки от нас“, казва Михов.

Пламен Христов е водач на листите на ПП Глас Народев във Враца и Монтана. Роден е в Бяла Слатина, където завършва средното си образование в ТМЕСС “Никола Йонков Вапцаров”, специалност “Аграрна икономика с профил английски език”. След това следва в УНСС, специалност “Макроикономика”. В момента има собствен бизнес в областта на BTL маркетинга и екип от 36 служители.

“Дълго време се опитвах да страня от политическия живот, но обичам България и ми е болно да наблюдавам как комунистически олигарси съсипват бъдещето на Родината. Аз съм националист и харесвам тежка музика. Считам, че именно рок и метъл хората донесоха свежестта за промяна в края на 80-те години. За жалост тази промяна все още не е приключила. Избрах Глас Народен, защото считам, че ние сме хората на промяната, и за да изметем политическите либерални шарлатани от властта“, заявява Христов.

Владимир Табаков е кандидат за депутат в Перник. Роден е през 1974 г. Завършил е Техтически университет със специалност Ядрена енергетика. До 2013 година работи във фирма за производство на медицински изделия и апарати за хирургия, а от 2015 г. във фирма за производство на високочестотни апарати и усилватели.

„Избрах Глас Народен, защото ми допадат техните идеи и виждания. Там се запознах със прекрасни и интелигентни хора от цялата страна. Радвам се,че ще работя с тях за развитие е благополучие на страната“, казва Табаков.

Зорница Пейкова е водач на листата в Разград. Родена е през 1970 г в град Добрич. Висшето си образование е завършила в ТУ - Варна, специалност

"Индустриален мениджмънт" с образователна степен магистър. Семейна е. Има дъщеря, която е нейното щастие и гордост! Не е членувала в други партии освен в ПП "Глас Народен".

„Влизането ми в политиката беше спонтанно през 2011 г. Годината, в която събирах подписи за регистрацията на Светльо Витков като кандидат за президент на Република България Член съм на ПП Глас Народен от 2013 година. От тогава до ден днешен живея с убеждението, че не съм сбъркала в избора си. Това е партията, чиято политика и цели е много близка до моите идеи и характер. Бунтар по природа, аз се разпознавам в ПП "Глас Народен". Ако вляза в парламента ще работя за създаването на закони, които ще се спазват, а не просто да бъдат написани на лист хартия!“, пояснява Пейкова.

„Казвам се Нели Вълкова на 27 години и съм родена в гр. Ловеч, но живея в София. Кандидат съм за народен представител в листите в 11 МИР Ловеч и 23 МИР София. Уча Стопанско управление в Технически университет – гр. София. Занимавам се в сферата на дизайна и копирайта“, разказва младата кандидат-депутатка.

„Като копирайтър се боря да съм 100% уникална. Такава уникалност, без дубликати, без фалш виждам именно в ПП Глас Народен. Избрах Глас Народен, за да се опълчим на еднаквото, еднообразното и статуквото. Време е да се случи нещо, за да имаме спокойно бъдеще“, допълва Вълкова.

Кандидатът за народен представител в Пазарджик и Стара Загора Димитър Зойнов е на 38 години. Роден е в Пещера, но живее в София. Завършил е Информационни технологии в УниБИТ – гр. София.

„Живял съм и в чужбина, но желанието ми да опитам да променя нещо в родината ми надделя и се върнах. Глас Народен са единственият вариант за една истинска промяна в сегашното положение в страна ни. Образованието и информираността на хората за мен е на преден план! Ако ние сме основата, то нека нашите деца да могат да продължат делата ни“, казва Зойнов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!