Марешки пренася ценовата война за бензина в Бургаско

OFFNews - Бургас 24 февруари 2016 в 17:22 10020 3

Ценовата война, която от месеци се води сред варненските бензиностанции, е напът да се пренесе в област Бургас.

Бизнесменът Веселин Марешки отваря първите си обекти извън Варна. До утре сутринта се очаква официално да заработят две бензиностанции в Айтос. Всъщност обектът е един, но е разделен на две части, уточни бизнесменът.

Марешки е категоричен, че цените няма да са по-различни от тези във Варна:

Няма да има никаква разлика. Даже при възможност, в някои градове, ако транспортът ни е по-близко, ще правим минимални разлики, в рамките на 1 – 2 ст., но те ще бъдат винаги надолу, а не нагоре“, добави Марешки и уточни, че горивата идват от Русе.

Той добави, че излизат добри възможности и за други градове и когато получи подходяща оферта, ще отвори обекти и на други места.

Относно мненията на хора от бранша, че ако има повече бензиностанции, Марешки не може да поддържа ниски цени на горивата, той пояснява: „Искам да им кажа, че когато обектите станат 30 или 40, цените ще паднат още

Категоричен е, че не се притеснява от нови посегателства върху бизнеса си, след като в Бургас бе взривена бомба пред негова аптека.

На практика, не ми е удобно да правя сравнение с революционерите, въпреки че това е абсолютна революция, което правим в момента. Но ако нашите прадеди са се притеснявали, още щяхме да сме под робство“, добави Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!