Хороскоп за 30 април – 6 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 30 април 2022 в 00:00 4525 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Стремите се към делови и лични промени, но за да се случат, сега заложете на взаимодействието с близки и познати. За Томина неделя не се съмнявайте, че обичаните ще ви подкрепят за всичко. В понеделник бързате в работа, умората ще е голяма, във вторник ще изникнат и още пречки за преодоляване. Овните да успокоят темпото в сряда, ще привличат съмишленици. Избягвайте спорове, колкото и да са добри идеите ви – околни ви разкриват професионални тайни, улесняват ви със съвети и Гергьовден ще ви радва с окрилящи партньорства...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Период за пътища, ремонти, проучвания, запознанства. Телците да не поемат повече задачи, отколкото могат да изпълнят сами, от събота до вторник има риск чак да се преуморят. А и от понеделник до петък сте доста критични към околните, някои спорове може да отблъснат готовите да ви помогнат. В сряда мнозина съумяват да балансират деловите партньорства, да се държат настрана от колеги и познати, които подклаждат интриги, конфликти. На Гергьовден ще сте уверени в подкрепа на влиятелни хора, бързо са оценили способностите ви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Томина неделя ви изпълва с енергия и хъс за кариера, печалби, постижения. В понеделник Близнаците да изяснят важните моменти в стратегията си, а не да спорят с близки. И най-добри идеи да имате, нужни са постоянство и такт за реализацията, не диктат. Сряда и четвъртък показват: за редица задачи трябва да искате услуги, за работата по други е редно да се дистанцирате от интриги и завистници. Някои ги предизвикват със самохвалството си. Ала до Гергьовден приключвате забавените задачи, а партньорите ще ви имат по-голямо доверие.

РАК (21.06 – 21.07)

Пълни сте със сили и идеи, не се съмнявайте, че ще постигнете целта си. През уикенда Раците може да поискат съдействие от близки, но скоро ще намерят по-влиятелна закрила. В понеделник обновете плана си, денят е уморителен. Във вторник търсете сътрудници, вашата упоритост ще ги амбицира. Все пак бъдете тактични, гъвкави. Не е нужно да изтъквате приноса си в сряда или да предизвиквате разправии в четвъртък. Петък ще ви изненада с неясноти, няма да ви откажат от започнатото. В любовта постъпвате по най-правилния начин.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Този уикенд очертава пътища, запознанства, събиране на информация за дела. Лъвовете да бъдат бдителни, има риск от щети, нежелан развой в отношения. Не се впускайте в авантюри и не обещавайте много, а при разплащане бъдете повече от стриктни. Понеделник е спокоен, до сряда може да отделите време и на домашни въпроси, рода. Даже да чувствате голям прилив на сили, пазете се от спорове, бързо се изострят и ще ви лишат от ценна подкрепа. В четвъртък тичате по задачи на шеф, уморителен е и петък, не си го изкарвайте на близки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През уикенда все още нe говорeте много за деловите си идеи, едва ли ще ви разберат и подкрепят. От понеделник Девите ще задействат план за промени, дано са умерени, благоразумни. Вторник-сряда им предлагат разни шансове, да не се хвърлят ту смело напред, ту към стари уговорки, успехът е въпрос на трезва оценка. Избягвайте разправии, сега е важно да сплотявате екипа, а не да започвате безкрайни спорове. На Гергьовден цялото ви внимание нека бъде за дома и близки, влюбените да изяснят за себе си какво очакват от своята връзка.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамичен период, но вие няма да се поколебаете с кои задачи да се хванете. През уикенда Везните да избягват спорове. В понеделник ще упорствате по идеите си, някои се чувстват недооценени от околните. От вторник до петък постепенно ще се отдръпнете в най-тесния си кръг, трябва да се съсредоточите в работа, да преодолеете, и то овреме, пречките, да изпипате начинанията си до последния детайл. За Гергьовден сте сложили всичко на място, има на какво да се радвате. Балансирате отношенията си, доволни сте от любовния си избор...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е изпълнен с трудности и празнични поводи, дано сте по-гъвкави, за да отделите изпълнимо от неизпълнимо за момента. От уикенда Скорпионите ще отдъхват – още няма условия за осъществяване на някои идеи, понеделник очертава и дела за приключване. Във вторник-сряда ще разграничавате темата работа от контактите по купони, дискретни сте за своята, а да ви се ожалват от трудности не ви се нрави. В четвъртък упорствате по тежки задания, води ви голяма амбиция. Петък е за път и нови срещи, откривате шансове за кариера.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сега използвайте да се видите с близки и познати даже да предпочитате да отдъхвате в по-малка компания, само с любим. Важно е Стрелците да укрепят връзките си с доста хора, а и да пресеят искрени доброжелатели от ласкатели и интриганти. В понеделник показвате големи амбиции, във вторник проблемите ви карат да анализирате работата и да загърбите своите стари недостатъци... В сряда изпипвате всяка задача в детайли, помощ за околните пък ще роди силни съюзи. Избягвайте спорове, шефът винаги има право, а и онези, които обичате.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

На Светла събота е добре да си дадете поне малко отдих, а вие поемате нови и нови ангажименти към колеги, познати и близки, чувствате се длъжни всекиму да помогнете. Е, не загърбвайте и плана за своето развитие. Козирозите да не споделят идеи за начинания в понеделник, едни зависят от шефовете си, втори тепърва ще градят сътрудничество с околните. Трудът ви заслужава уважение, но уредете правни и финансови въпроси, за да си спестите спор в следващите дни. Услугите са ценни за другите, още по-ценно е да им предавате опита си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Помислете за уреждане на административни и финансови неща, за да бъдат по-хармонични съюзите ви. Понеделник мами Водолеите с доста делови шансове, вторник е забързан, а има въпроси за проучване. Не ви се ще колеги и познати да ви засенчват, та ще хвърлите много усилия за преодоляване на пречките, ала не говорете какво ви струват успехите. В четвъртък си поемете дъх, погрижете се за тонуса, Гергьовден носи куп нови задачи. Обвързаните трябва да огледат и оживят отношенията си, влюбените да анализират как минава първата среща.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът изисква повече търпение, задачите не са лесни, а за момента не бива да се надявате на помощ от колеги, познати, рода. Рибите да се съсредоточат в делата, макар че от понеделник кроят още планове за начинания. Скоро ще си намерите съюзници, партньори, а и каквито и пречки да възникнат в сряда, ще се справите. Обаче гледайте напрежението да не се пренася с разправии в по-тесния ви кръг, излишни са. Гергьовден успокоява нещата: професионалното ви име отлично работи за вас. Отделете време за освежаване на връзката си...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови