Хороскоп за 15 – 21 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 септември 2018 в 00:00 1292 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри делови шансове, обаче и празнични поводи са се събрали... Овните искат лидерската роля, сега е важно да преценяват какви слабости има в екипа и да помагат за сплотяването му. От понеделник планирайте пестеливо време и разходи, но не се съмнявайте, че трудът ви ще дава подобаващи плодове. От вторник до петък стабилизирате партньорства, през уикенда ви се е струвало: мнозина гледат да ви използват. Ако не сте се разбирали с близките, вече стигате до съгласие за важните неща.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Направили сте си подробен план за работа и отдих през тези 7 дни, а условията май не са подходящи за замислите ви. Телците да не си развалят настроението, ненадейно ще им се отворят други пътища, има и компании, и възможности за развлечения. През уикенда не споделяте вълнения, може да сте влюбени, да се заемете с пазаруване, разкрасяване. Така ще посрещнете понеделник уморени, а и неразбрани от партньори, близки. В сряда се съобразявайте с техните идеи, ала без да се поддавате на неверието им, ще обърнете нещата си към по-добро.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас периодът е емоционален, хвърляте се ту към една идея за работа, ту към друга. Като добавим и празничните купони, където необвързаните Близнаци може да се запознаят с привлекателен човек... Овладейте вълненията, иначе петък ще ви завари преуморени. Партньорствата може да бъдат укрепени с такт и разум, още през уикенда ще се сближите с колеги и познати по повод искани услуги. От понеделник преценете кои планове ще задействате, за да се утвърдите в службата, да спечелите. Промяната ще си проличи до четвъртък.

РАК (21.06 – 21.07)

Чертаете си амбициозни делови цели и хвърляте много сили за тях. Дано Раците не открият след време, че желаното не им е било толкова нужно. Едни трябва да се устремят към по-равностойни партньорства, втора част да търсят професионална изява, която им допада, а не само носи пари. Има и трета група, която трябва да решава финансови въпроси, все разчитат на чужда подкрепа. В понеделник с припряност не става. Във вторник промените едва ли зависят от вас, та искайте подкрепа от околни, не бива да влошавате отношения с никого.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега осъществявайте делови и лични планове с подчертано търпение, има обстоятелства, които ще ви карат да промените желанията си. Някои Лъвове няма да се съобразят със съвета в понеделник, искат да блеснат, да спечелят. Вторник ще докаже, че позицията в сянка е много по-сигурна, приключвайте рутинните задължения и дискретно гответе новите планове, има обективни трудности, опоненти. Вие залагате на сериозно партньорство, ако шеф ви издига – колеги ще ви подкрепят. В любовта също отстоявате принципите си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До понеделник нещата не се подреждат както искате, бъдете внимателни със съветници, помощници, а и хора, които се възползват от ваши постижения. Девите се тревожат за бюджета си, да бъдат по-пестеливи, а и бдителни, за да не се окажат прецакани в общите начинания. От вторник ще разчитате само на своите сили, не налагайте мнението си в екип и не се лъжете, че ще печелите на чужд гръб. В петък уреждайте най-стриктно административни и финансови въпроси, това ви пази от разочарования и интриги. За някои ще са в любовта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът ви амбицира за изяви и печалби, упорствате по всяка задача. Това не стига. Повече гъвкавост при изясняване на проблеми не е излишна на Везните, нека да анализират пречките пред начинанията си, пък тогава да ги борят. Не се задоволявате с второстепенни роли, а от вторник май е по-добре да следвате идеите на околни, били те и ваши близки. С домашните трябва да бъдете най-тактични, иначе господата ще берат ядове. В сряда си направете нов делови план, от четвъртък разчиствайте забавените дела и уреждайте стриктно новите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас тези дни са озарени от Вяра, Надежда, Любов и Мъдрост да правите всичко по силите си да помагате на своите най-обичани. Доста Скорпиони може да се натъкнат на по-сериозни делови пречки, те не ги плашат, знаят си силите. През уикенда задачи ви идват в повече, в понеделник забавяте темпо, а и зависите от чужди услуги. Няма да си развалите настроението, усещате подкрепа на колеги, познати и близки, вкъщи цари хармония, а дамите правят много и за финансовата стабилност. Влюбените се радват на подходящ избор.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Добър период за нарастване на трудови доходи и укрепване на отношенията. Нека Стрелците да слушат внимателно събеседници – може да им подскажат ефективни начинания, да ги посъветват как най-разумно да се справят с делови проблеми. През уикенда не поемайте нови задачи, от понеделник си направете по-точна програма за работа и отдих. Вторник носи редица финансови или административни въпроси за уреждане, от сряда залагайте на сътрудничество с околни. Едни се изкушават да спорят с шефове, други с близки и пилеят сили...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

От понеделник до петък е редно да заложите на търпение и умерен ритъм в деловата сфера, макар че бърза кариера и доходи биха ви зарадвали доста. Е, Козирозите знаят, че което си е тяхно – ще си ги чака и последователно ще упорстват за постигане на целите си. Във вторник се огледайте за сътрудници, при изпълнение на плана ви ще има сериозни затруднения, изненади, така че го стартирайте чак като подготвите всеки детайл в него. И се съобразявайте с прогнози на специалисти, важно е. В любовта анализирайте обективно нещата.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През уикенда ви се ще да избягате от делови и лични проблеми, ако овладеете емоциите – ще намерите изход от всяко затруднение. Иначе понеделник ще ви се види доста напрегнат, а домашните ще ви ядосват... Водолеите ще получат шансове за изява и печалби при срещи с познати, някои ще помогнат със съвет, други с връзки, ходатайство. В четвъртък още не се чувствате много уверени, но в петък ще се убедите, че привлечените сътрудници заслужават доверие и ще успеете. Ако ви мъчи любовно неразбирателство, споделете това с близък.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Този уикенд ще ви подскаже да не се месите в споровете на околни, не сте в силна позиция и не бива да пилеете енергия. Рибите имат верен усет за делата, скоро ще се види, че грижите и услугите им за колеги, познати и близки не са били губи време. Във вторник ще ви предложат оздравяване на отношения, но не допускайте да ви командват и особено за работа. Вие знаете и умеете много неща, ако някой ви е готвил капани, ще остане излъган, но да започвате голям проект все още не е момент. В любовта спокойно отстоявате принципите си...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови