Хороскоп за 24-30 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 24 декември 2016 в 00:00 7479 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Каквито и задачи да имате, ще ги свършите, но дните са осенени от празнично настроение, някои ще пътуват към роднини и приятели. До Стефановден е доста вероятно Овните да се срещнат с бъдещи делови партньори, да проучват задълбочено офертите им. В четвъртък и петък сте по-критични към близки и колеги, и те като вас са забавили темпото в работата си. Избягвайте укори и обяснения, тепърва ще се учите на нови тънкости в професията. Сега е важно вкъщи да е спокойно, децата да са щастливи. Сбъдват се мечти и на големите.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Идват хубави семейни празници, а вие се затваряте в себе си, защо?... Доста Телци имат делови грижи, ако анализират внимателно нещата – ще намерят изход, може да извлекат полза и от наученото за номерата, които им погаждат колеги и бизнес партньори. Сега няма да споделяте нищо по въпроса, няма да говорите и за бъдещите си планове. От вторник до четвъртък се очертават куп срещи, получавате интересни оферти за изява и печалби. Наясно сте: ще има пречки, те не ви плашат. В любовта действате само съгласно своите решения.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За Бъдни вечер и Коледа се чувствате най-добре сред домашни и роднини дори понякога да капризничат и да ви огорчават. Няма да коментирате тревогите си пред други близки, знаете си, че отношенията ще се разведрят, в някои случаи преодоляването на общите грижи влияе най-оздравително. В сряда и четвъртък бързате за делови промени и изясняване с колеги, но е по-редно в навечерието на Новата година да останете сдържани и отстъпчиви, по-лесно ще изпълните намеренията си. В любовта се очертават пречки, вие сте истински вълшебници.

РАК (21.06 – 21.07)

За Коледните празници ви се ще да останете колкото е възможно по-дълго у дома, сред близките. Е, и на гости се чувствате добре, ала трябва да внимавате да не се месите в чужди проблеми и спорове, а и да балансирате свои желания и това, което искат обичаните хора и особено деца. В любовта сякаш намирате себе си. Раците се нуждаят от малко отдих, да си позволят такава пауза, макар че вкъщи се задават грижи с техника. Ако ги подцените, ядовете ще са повече, но вземете ли мерки навреме, може и вие да сте баш майсторът, всичко е ОК.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Празници или не, за вас тези дни са по-динамични и може да ви подтикнат да преоцените делови и лични планове. Лъвовете са готови да се хвърлят и в по-рисковани начинания, но по Коледа е редно да доизяснят основните неща, а на Стефановден решително да се заемат с промените, щом ситуацията не им харесва. Мнозина се сещат за поговорката „Моят дом е моя крепост”, доста разчитат на обичаните за преодоляване на пречките. Има и други, които се чувстват неоценени. Не слушайте разни съвети, изчакайте с по-важни стъпки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Прекрасни празници и вие, и да имате основания за недоволство от близки и познати, ще преглъщате критиката, за да не развалите сега своето и тяхното настроение. Девите планират куп делови и лични неща, традиционалисти са във всичко, полагат и удвоени усилия работата им да бъде перфектна. Е, не прекалявайте със старания, отпуснете се, порадвайте се на Коледата и обичта, с която ви обгражда. В четвъртък и петък ще се чувствате уморени, погрижете се за тонуса си, разпределяйте точно битови задължения. Ще стане с търпение.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Коледа за празнуване, но вие имате делови проблеми, това понижава вашето настроение. Везните да не се тревожат, лека полека ще си изяснят детайлите и в петък ще открият хубави възможности за изява и печалби, а ще направят и извод, че пречките не са били чаяк толкова големи... Някои се отдават на нови флиртове и авантюри, май изборът им не е бил най-уместен или не успяват да съгласуват планове, намерения. Вгледайте се по-внимателно в мотивите на близките си, изяснете кой и как ще ви помогне, техни съвети са особено ценни.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Бъдни вечер и Коледа са за пътища, срещи и трапези с най-близки, там също ще получавате предложения за печеливш бизнес и изяви. Скорпионите имат амбициозни идеи в тази насока, но проектите няма да засенчат празничното настроение, а и задължението да зарадват с нещо обичаните, да развеселят приятели и познати. Някои са обект на явни и тайни ухажвания, но ако вече са обвързани... В делови план се очертават трудности, така че в четвъртък и петък търсете сътрудници, съюзници, не е задължително да са в постоянния ви кръг.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Тези празници ви поставят в услуга на колеги, познати и близки, на моменти се чувствате претоварени, неоценени. Не се оставяйте на подобни емоции, скоро ще проличи: свършили сте работата добре, а подпомаганите го приемат като знак за обич, загриженост. От Стефановден се трупат пречки, вие ще удвоите усилия да запазите мира и разбирателството в кръга си. В четвъртък и петък Стрелците ще се радват на промени, те са бързи, влиятелни хора им показват одобрение. Купоните може да ви открият любовта където не сте и очаквали...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Дано Бъдни вечер и Коледа ви накарат да забравите за деловите проблеми, да скръстите ръце за отдих и щастливо общуване с най-близки. Е, Стефановден може да ви отведе по пътищата, имате още толкова приятели, познати, както скоро ще се види – и бъдещи делови партньори. Козирозите планират доста подробно новите си начинания, а все пак са вероятни изненади, идват и още оферти. Бъдете внимателни с харчовете, в петък ще отчетете: тържествата са опразнили джоба ви. Ако някой ви е подразнил с поведение, простете първи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Коледните празници ви задържат вкъщи, сред най-близки, купоните да останат за четвъртък и петък. Някои Водолеи имат за анализ и куп делови въпроси, в работа и в обществена дейност често критикуват несправедливости, просто сега нека да привличат по-мощна подкрепа, внимание на влиятелни хора, за да осъществят замисъла си. Рано е да говорите публично за всички идеи, но с такт и гъвкавост ще разширите кръга на хората, които ще са готови да ви следват. За любовта слушате усета, овладейте нетърпението всичко да става както искате.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Уж дни за празнуване, ала имате проблеми и трябва да подходите предпазливо за уреждането им. За далечен път и ремонти лесно ще намирате помощници. Доста Риби да разчитат на подкрепа от домашни и приятели, но все пак първо да уточнят кой какво смята за правилно, тогава да прокарват идеите си. И то без спорове с по-влиятелни хора. Ще ви се да прекарате малко повече време по купони и компании, но не е за подценяване нуждата ви от отдих и тонизиране особено след сряда. В любовта – силни чувства, но без откровеност не става...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови