Хороскоп за ноември 2016

месечен хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 13 ноември 2016 в 09:02 3072 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През ноември Овните се устремяват към големи делови промени. Е, още не е момент за всичките ви проекти, използвайте времето си за усвояване на още знания и умения, подобрявайте резултатите в по-рутинни дейности. Ако се нагърбвате с обществени дела, критичните ви бележки ще имат осезателен ефект за защита на принципи и почтеност, хората вярват във вас, шефове може да ви възложат по-сериозни отговорности. В личния живот промените са още по-бавни, запасете се с търпение. Хубавото е, че роднини и приятели застават на ваша страна и макар с по-малки стъпки, нещата тръгват според идеите ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За Телците ноември ще тече напрегнато, вероятно ги безпокоят най-вече финансови проблеми и в първата половина на месеца няма да отклоняват никакви поръчки, молби за услуги. Май е редно да посвиете приятелския си кръг, да накарате близки да се съобразяват с режима ви, да бъдете грижовни към тонуса си. Късметът е с мнозина и те успешно ще се справят с различни предизвикателства, приемат несполуките като епизод и пак и пак упорстват по задачите си. Ако нещо в любовта куца, не правете компромис с принципите си, заслужавате искрени и силни чувства и ще ги имате, кесията не е повод за тях.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Ноември е по-ведър и успешен за дамите, господата са напрегнати и критични. Защо ви е това, може да си докарате разправии с досегашни партньори или близки, а когато се изправяте пред нови делови проблеми, май ще става минус. Бъдете по-практични, за да се справите със задачите, а и пазете тайните си, другите няма да го правят заради вас. Доста Близнаци са щедри в отношенията с роднини и познати, сега доброто ще им се връща по твърде мил начин. Не, не сте помагали заради отплатата, но тя е доказателство, че правилно преценявате мотивите на околните и има на кого да се опрете, защитавайки правила, идеи.

РАК (21.06 – 21.07)

Още първите 7-8 дни на ноември ще ви накарат да разчистите стари пропуски в работата и отношенията си с колеги, познати, даже с близки. Те и Раците не са безгрешни, да подсказват с такт и да помагат на околните да наваксат свое изоставане, недостатъци в дейност, липса на нови идеи и стил. Можете и ще се радвате да бъдете полезни, а ако вас ви съветват нещо за поддръжка на техника и битови проблеми, не пренебрегвайте казаното, иначе ще има и неприятни изненади. Голямата ви грижа и отговорност е за половинката и децата, не допускайте възрастни роднини да ви се месят и не копирайте техни представи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Всяко от трите десетдневия на ноември ще ви напомня да анализирате най-внимателно хода на събитията, нещата се менят. Лъвовете са оптимисти и наистина могат да се справят с деловите предизвикателства, но не е изключено да им се прииска да се занимават със самостоятелни бизнеси, не да мислят за екипи и началници. Вие си решавате, но се застраховайте и срещу несполуки, помнете стари грешки, мъдрият не се спъва два пъти в един камък… Важно е, че зареждате с настроение, енергия и идеи за работа околните, ласките и грижите ви топлят най-обичаните ви хора. Някои сега срещат голямата любов.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До 20.11 приключвате подготовка на нови делови планове, разпределение на отговорности с партньори, преодоляване на първоначалните трудности пред начинанията. Девите да не демонстрират високо самомнение, старите успехи са успехи, обаче са стари. Сега е нужно да действате по-оперативно при откриване на шансове за изява и печалби, да разчитате на наистина по-опитни професионалисти и да не нарушавате режима си на работа и отдих. Удвоете вниманието, ако имате хронични болежки, а и бдителността при харчене на общи средства. В любовта някои се налагат, това не обещава трайно щастие...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Ноември ще е по-спокоен, ако не се изтъквате много в службата, а и в по-тесен кръг. Везните усещат какви интриги се въртят около тях, но не е време нито за открит бой, нито за намеса в споровете, които не ги засягат пряко. Ако най-близките ви искат помощ, анализирате стари проблеми, ще намерите изход, а и влиятелни хора да ви покровителстват поне за случая. За пореден път се убеждавате, че е важно всеки да избира подходяща компания. Има и планове, които няма как да прокарате, оттеглете ги, актуализирайте ги и тогава шансът ви е по-голям. Ако в любовта има пречки, може да се окажат и непреодолими.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Труден ноември, но в края му ще се убедите, че пречките пред начинанията ви не са били толкова големи, колкото ви се е струвало на прага. Е, Скорпионите могат за разчитат на подкрепа от познати и близки за постигане на целите си, но полагат и големи усилия, за да докажат професионализма и творческия си подход, някои – организаторски и лидерски качества. Резултатите са завидни, имиджът ви ще привлича нови покани за съвместни дейности. Откъснете поне малко време за отдих, заслужавате го, а и ще направите полезни срещи. Пък и защо да не покажете внимание на най-близки, споделят радостта ви от успеха.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Напрегнат ноември, макар че на пръв поглед не е време за по-мащабните ви замисли в деловата сфера. Там наистина има доста разногласия и Стрелците ще сгрешат, ако се опитат да ги прикриват. Очертават се сериозни трудности и е нужна най-грижлива подготовка на следващи практически стъпки, за да няма пропуснати шансове за изява, печалби, а и ръст в кариерата. Дамите от знака си имат свои цели, но сега е редно да подкрепят избраника си за постигане на неговите, а ако са омъжени – и за семейното благополучие. Не допускайте в двойката да проличи превъзходство, та любовта е ключ за взаимно допълване.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През ноември уреждате редица проблеми със съдействието на свои роднини и приятели, но през последното десетдневие на месеца се натрупват и поводи за спорове. Група Козирози ги избягват, не са в позиция да налагат мнение, а и има още доста неща, на които ще се учат. Други от знака да бъдат по-бдителни към тонуса си, да не се претоварват, а при здравословни тревоги да не протакат консултация със специалист. В нови делови изяви и на път организирайте всичко до последния детайл, за да не пилеете време и да не търсите случайни и по-скъпи услуги. За някои екскурзията е с обичани хора, да й се наслаждават...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Хубав, макар и по-динамичен ноември. Водолеите обичат надпревари, сега ще им дойде в повече. Едно, че ви искат помощ и няма как да отклоните молби на хора в затруднение. Второ, на вас ви обещават услуги и обществена подкрепа, но накрая се вижда: разчитате само на себе си. Не се колебайте в намеренията си за изява и печалби, ами си потърсете и колеги и за партньорство, укрепвайте досегашния си екип. Някои не са спокойни как ги оценяват другите, а защо, свършеното говори съвсем ясно. Бъдете искрени, ако сега създавате връзка, ще е със здрава основа, а ако вече имате – свикнали са вече на откровеността ви…

РИБИ (20.02 – 20.03)

През ноември и ваши дела не вървят ОК, но вие вярвате в себе си, упорствате. И да се наложи някои Риби да потиснат амбициите си, те няма да се откажат от набелязаните изяви и печалби. Чудесно е, че се намират хора да съдействат, да ги препоръчат или да спонсорират проектите им. Няма да допускате песимисти да ви разколебават – помагате да преодолеят пречки, а и неверието си. Вие сте преценили точно силите си и към края на месеца ще се види: стъпка по стъпка вървите нагоре. Ако любим не споделя плановете ви, решавате бързо какво да правите. Повечето са окрилени от разбиране и любов, има какво да празнуват.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови