Хороскоп за 27 август – 2 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 август 2022 в 00:07 4264 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До Секновение ще отделяте повече време за общуване с рода и колеги. Обаче не споделяйте идеите си за начинания, вниманието ви нека да бъде към техни проблеми. Овните се оглеждат и за по-ефективни партньорства, до вторник стават по-взискателни към кандидатите. На края на август не поемайте нови ангажименти в службата и към близки, работата е доста, дано има кой да ви съдейства или поне да ви подскаже стъпки. В четвъртък си наложете стриктен режим, другите ще се справят с техните задачи, вие с вашите, ала не бързайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневието е динамично и носи проблеми, грижете се за тонуса. Телците ще търсят услуги за оправяне на делови и лични неща, без да споделят докрай тревоги, идеи. Не е лесно, но се справяте с пречките, действате бдително, за да избегнете грешки. В понеделник някои ще се радват на признанието за своите усилия, на доходи. Във вторник-сряда има за доизясняване детайли, проявете търпение в общуване с познати, близки. На Симеоновден си дайте пауза, той е повод за празник с обичани. Влюбените да отстояват мнението си с много такт.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Не се оставяйте да ви повлече динамиката на периода, имате си важни задачи и ще търсите влиятелни покровители. Още през уикенда Близнаците предвиждат възможните пречки, от понеделник до петък да доказват своето трудолюбие и сговорчивост, могат да сплотят екипа си, като се върнат към по-стари уговорки за обща дейност. В сряда забавете темпо, искайте помощ от близки и се дръжте нащрек за спънките, с които те вече са се справили. Грижи носи и септември, та не бързайте да се радвате на малки успехи, докато ви чакат мащабни битки.

РАК (21.06 – 21.07)

Напрегнато 7-дневие, трудности възникват още от уикенда и не само защото мнозина поемат сериозни обещания към обичани. Понеделник носи за Раците промени в деловата сфера, нека действат търпеливо и дискретно. Във вторник преодолявате пречки в работата, резултатите радват. Дамите са доволни и от подкрепа, която оказват на домашните си. В края на август купони с приятели ви водят към нови шансове, ала в следващите дни се дръжте на по-заден план в екипи и тактично прокарвайте желания, вероятни са усложнения и с близките.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Задачите ви за периода са доста, а първите дни на септември ще ви изправят и пред още пречки в работата. Лъвовете са обмислили внимателно проблемите, не смятат да ги обсъждат пак и пак. На Секновение ще задействате плана си и ще сложите на мястото им интригантите в екипа, а и близки, които не зачитат особено усилията ви в общ интерес. Във вторник бъдете пестеливи в харчове, не са изключени грижи за стабилизиране на някои бизнес съюзи. Умело ще се включите в амбициозен проект на шеф, и то без да проговорите за своите идеи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

По-динамичен период и следва търпеливо да изяснявате делови и лични неща. През уикенда Девите ще поддържат по-умерено темпо, но после нови шансове за изява ще ги „пришпорят”. Обсъдете ги с близки, с такт търсете покровители. Мнозина са определили реалистично целта си и ще упорстват, пък в четвъртък ще се види: печалбите са добри, преодолените пречки открояват уменията им. Избирайте внимателно маршрутите за пътуване и не превъзнасяйте успеха си, скромността укрепва партньорството. Забравете и старите грешки на любимия.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Много динамичен период и май още от уикенда показвате раздразнителност към близки и познати. Защо, едва са ви криви... От понеделник Везните ще работят неуморно по проектите си, резултатите обаче не идват на мига. Във вторник избягвайте спорове с по-тясното си обкръжение, ще ви се отворят и още шансове за изява и доходи, ако се допълвате взаимно с идеи и умения. На Симеоновден не прибързвайте с начинания, трябва ви време да укрепите своя тонус, да оправите лични неща. С любимия синхронизирайте очакванията си...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда поемате нови ангажименти към близки и познати, уж привличате още шансове за изява, партньорство. Скорпионите да действат по-предпазливо, и в старо сътрудничество се появяват усложнения. От понеделник някои от вас се преуморяват заради жестове, които правят на колеги и познати. Във вторник трябва да се нагърбите с по-голямата тежест в общи дела, само че сега уредете нещата финансово и не споделяйте идеите си за бъдещите начинания. Улавяте скрити мотиви на околните, а и уязвими точки на своите проекти. Обсъдете ги.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Този уикенд ви изправя пред избор в деловата сфера, така че... трябва да се заредите с търпение. Доста Стрелци се вглеждат критично във всеки детайл, важно е, но не е достатъчно. Проблеми от понеделник ви насочват да търсите услуги, а и бъдещи партньори. В сряда вероятно ще намерите подходящите за бизнес изява, не бъдете придирчиви към другите, сякаш вие сте най-идеалните. Четвъртък и петък проверяват създадените връзки, пък и ценността на проекта. За лични неща дамите са по-късметлии, някои може да създадат и семейство.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е много динамичен, но въпреки деловите и лични задължения имате време да общувате с околните и даже повече от обичайното. Козирозите нека да посветят уикенда на анализ, до четвъртък ще се справят с куп трудни теми и ще имат право да се повеселят. В понеделник обещавате съдействие на близки, колеги, познати, вторник е още по-натоварващ, та искайте услуги. На финала на август се включете в чужди проекти, това също сближава. Само че давайте свобода на подчинени, партньори, вие сте ги избрали по професионализма им.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Хубави делови шансове идват, работете упорито и тактично хармонизирайте отношенията с колеги, познати, близки. През уикенда Водолеите ще се товарят и с чужди задачи, другите само си говорят. Пазете и себе си, и тях от грешки, Секновение носи нежелани изненади. От вторник има да уреждате куп важни финансови и административни неща, не пестете сили и не дразнете с големи амбиции. На Симеоновден изберете по-самостоятелна програма, после ще се включите в екипен проект, за да върнете жеста на хора, които са ви помагали.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Чудесно 7-дневие, макар че работата си е много и вие си мълчите за пречки и грижи още от уикенда. Рибите може да пътуват или в екип да се съобразяват с желанията на по-влиятелни колеги, шефове, но усилията им ще бъдат оценени. Във вторник търсете услуги, в сряда си спомнете по-отдавна поети обещания, за тях няма да искате помощ. Трудности има, ала на Симеоновден подкрепата идва сама и това ще ви вдъхне и смелост, и радост. Петък е за купони, обаче са вероятни полезни срещи с издигнати хора и голямо щастие сред най-обичани...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови