Хороскоп за 29 октомври - 4 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 октомври 2022 в 00:06 1477 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До четвъртък не е време за голяма настойчивост при прокарването на делови идеи, използването на шансове или за лични желания. Овните да контролират емоциите си през уикенда, а и точно да преценяват реалните си възможности, в понеделник са податливи на прекалени амбиции. Във вторник пък се взирате в дреболии, сряда носи трудности и е редно да търсите услуги. Но подбирайте от кого, може да се окаже, че стари партньори гледат повече своята сметка. Ако установите некоректност, ще се дистанцирате дискретно, имате резервен план.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Краят на октомври идва с доста трудности в работата, но вие сте си изяснили нещата и ще упорствате, уверени сте в идеите. До Деня на народните будители Телците ще привлекат симпатии на шефове, познати и близки, щом кроят нов план - да не прибързват и особено ако сряда им напомни за неизпълнени стари ангажименти. Бъдете по-самовзискателни, от четвъртък с търпение и старание ловете идващи шансове, може да се наложи по-напред да се включите в чужди начинания. И в любовта ще намирате решенията с отстъпчивост и сдържаност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През уикенда може да решите, че връщането към стари уговорки ще ви спести трудности в работата. Едва ли е така, по-добре Близнаците да търсят услуги и от близки, и от далечни, понеделник ще ги изненада с неочакван развой. Във вторник ще се убедите: помощта си е помощ, но не бива да ви обвързва с хора, с които не споделяте общи принципи. Важи и в любовта, макар че за флирт ви върви... Следващите дни носят напрежение, планирайте точно задачите си, те ще се множат, общуването с колеги, клиенти и рода трябва да е доста гъвкаво.

РАК (21.06 – 21.07)

По-напрегнат е периодът за вас, обаче вие ще търсите точното темпо и подход за изясняване на всеки проблем още от уикенда. В понеделник Раците да бъдат внимателни с пари и партньори, двата вектора май се кръстосват по неприятен начин. На прага на ноември давате превес на по-личните неща, макар околните да не го усещат. Ако зависите от шефове или други хора с влияние, изчакайте с опитите да хармонизирате семейни или екипни отношения, този петък е за по-самостоятелна работа. Но постигнатото и по останалите въпроси ще ви радва.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

В четвъртък-петък ще ви налегне умора, 7-дневието е наситено с доста работа. За повечето Лъвове задачите са в екип на по-влиятелни хора, те ги увличат в по-амбициозни и интересни проекти. Приносът ви може да изглежда малък за другите, но вие работите от все сърце, в понеделник ви радва разбирателството с колеги и партньори, във вторник сте готови да поемете и още обещания в името на добрите печалби, в сряда трудностите са много, а едва ли ще може да разчитате на помощ от близки. Някои слагат здрав темел на любовна връзка...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До петък от вас се изисква повече съсредоточеност, задават се промени, които може и да не ви харесат в края на октомври. Девите да уреждат най-стриктно делови, административни и финансови въпроси, по-късно споровете няма да изяснят или оправят нещата. В сряда някои поемат още задължения, само да не прекаляват, денят е уморителен. А и това едва ли е начин да накарате околните да променят поведението си, да наваксат пропуските си. За личните проблеми потърсете съвет от близки и контролирайте емоциите, сега те май ви объркват.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През 7-дневието има куп поводи за празнуване, но и много делови задачи, така че ще търсите равновесието. Някои Везни се чувстват щастливи и от личните отношения, макар в интимната им връзка не всичко да е идеално. Понеделник очертава амбициозни задачи, ще ловите възможностите за изява и печалби. Е, не проявявайте припряност, редица от плановете си ще осъществите до сряда, в четвъртък ще доизяснявате детайли, ще поемате и чужди задачи, за да върви всичко в екипа. В петък приносът ви ще бъде оценен, а приходите ще радват.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е добър за изяви и постъпления, точно си определяйте мярката още през уикенда. Вероятно доста Скорпиони ще изберат да работят сами, обаче в понеделник са твърде нетърпеливи за промени, може да сгрешат. Във вторник поемате много допълнителни ангажименти, до петък рискувате преумора или неубедителен резултат въпреки уменията си. Ако шеф ви е натоварил с дела, резонно е да поупорствате, четвъртък сякаш ви влива енергия и самочувствие. Някои се радват на хармонична връзка, заложили са на коректност в любовта.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сега бъдете по-търпеливи и прощаващи към околните, в службата сфера не са изключени неразбории, клюки. Не провокирайте любимия и ще се радвате на хармония. От уикенда Стрелците да покажат сдържаност, не само упорство по дела. От понеделник до петък привличате съмишленици, голямата енергичност във вторник може да ви докара усложнения. В сряда ще разберете: за ред ваши идеи няма мегдан, отдъхнете, включете се в изпълнение на чужд замисъл, ще е от полза. Някои се радват на укрепващо здраве, но да не се втурват по купони.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие ви пълни с енергия и хъс за изява, дано контролирате амбициите си, околните ще наблюдават и личните, и служебните ви стъпки. В понеделник Козирозите се връщат към стари планове, печалбите и престижът им растат. В сряда се пазете от разправии, хора в кръга ви приемат вашите жестове едва ли не като задължение към тях, вие пък ставате твърде претенциозни към чуждите грешки. Запасете се с търпение и толерантност, от вторник до петък те ще са ключът към сърцето на другите. Сега трябва да бъдете грижовни към тонуса...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът ще бъде доста успешен за вас, ако от уикенда овладеете желанието за спорове. Водолеите са готови да се противопоставят на всеки, който ги вини в слабоволие, сега претеглят разни проекти за изява и печалби, рискове... От понеделник до сряда напрежението може да ви дойде много, балансирайте с поводите за радост, има ги поне до Деня на народните будители. В четвъртък задействате плана си предпазливо и с търпение, нещата може да се объркат поради недоглеждане. В любовта разумът помага на сърцето да сбъдва мечти.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Динамично 7-дневие, но не само напрежението е виновно за споровете. През уикенда Рибите ловят шансове за изява и печалби, да не бързат с реализацията, а ако действат в екип – да не се налагат. Важи и за любовта. Понеделник идва с трудности, нужна е гъвкавост, иначе във вторник разправии ще ви докарат яд. Някои от знака отстъпват, ще подхванат стар план, други ще се съсредоточат в стабилизиране на бюджета, в задачи. Можете да заздравите партньорството и да се радвате на добър резултат, ако положите подобаващи усилия в работата.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови