Хороскоп за 27 ноември - 3 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 ноември 2021 в 00:51 2557 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През уикенда избягвайте спорове у дома и в службата. Сега Овните срещат сериозни пречки, но могат да помогнат и на околни да избегнат рискове. Не споделяте грижи, на Андреевден е важно да запазите спокойствие, да вземете делови решения. Някои се чувстват жертва на колегиална интрига, ще се отдръпнат с достойнство, после фактите ще покажат кой крив, кой прав. От началото на декември прибързвате, това ще предизвиква неразбирателства с близки, а в четвъртък-петък точно те са вашата опора. Нужен ви е малко отдих.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас периодът носи спокойствие и удовлетворение от работата. От уикенда Телците се съсредоточават в битови задължения, а искат да поглезят и близки. Е, няма да загърбите деловите задачи, в понеделник овладейте критичността към колеги и партньори, във вторник не се претоварвайте с нови задължения. От сряда ще реализирате идеи за изява и печалби, но следвайки предложенията на другите с отстъпки и такт, анализирали сте точно как да действате. В петък ще уговорите някои услуги от роднини и приятели, тяхната подкрепа ви радва.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие малко ще ви разочарова, от уикенда залагате на самостоятелни дела. В понеделник Близнаците пак да огледат стратегията си, сега трябва да се включат активно в начинания на колеги, партньори, познати. Уреждайте точно финанси и административни неща, намалете критичността към обкръжението си. Макар и не веднага, началото на декември ще ви открие шанс да изпълните стари свои мечти, работете по-здраво, без да бързате за слава и печалби. Някои мислят за съжителство и брак, искрени чувства ли ги водят, или тънки сметки?

РАК (21.06 – 21.07)

Поводи за купони не липсват, уместно е да си наложите някакъв режим от понеделник. През уикенда Раците ще анализират пречките в работата, добрият случай ще им помогне да се справят в трудни ситуации. Не се отпускайте, от вторник до петък и дребни несполуки повишават вашата раздразнителност, не споделяйте проблемите си в компании, на маса. През първите 2 дни на декември говорете с роднини и приятели за услуги, могат да ви помогнат, но големи приходи не чакайте. Търпеливо изглаждате неразбирателства с любим.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През уикенда избягвайте спорове у дома, ако сте обективни – има занемарени неща, те изнервят. В понеделник Лъвовете ще обмислят плана си за действие, грижите за техниката да бъдат на по-първо място, а не с всичко ще се справят сами. Във вторник цялото ви внимание е в работа и за печалби, привличайте нови сътрудници за по-значителни промени, но без конфликти с шеф, колеги. В четвъртък събитията изненадват, ще се справите с всяко предизвикателство. В петък се връщате към свои стари идеи, обграждате близките с голяма обич.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Влизате в декември с куп задачи за довършване, не си затваряте очите пред пропуски. От уикенда Девите се съсредоточават в такива промени, не обичат да критикарстват вкъщи и в службата, и то за неща, които със свои сили могат да оправят. В понеделник не се оставяйте да ви отклоняват от работата заради купони, във вторник поемете и част от задължения на колеги, близки, познати. В четвъртък се дръжте на по-заден план и не позволявайте да ви се месят. А и не говорете за новите идеи, доходни са, скоро ще привлечете подходящ екип.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубаво 7-дневие, а и вие смятате да направите важни стъпки в делови и личен план. Доста Везни разчитат на наистина предани съмишленици и съюзници от понеделник, ако още има въпроси за изясняване, да не отлагат. На Андреевден са ви нужни услуги даже за самостоятелни изяви, дано не са мечешки. В сряда не допускате да се месят в решенията ви, знаете: печеливши са. Трудностите в четвъртък и петък никак не са малко, а вие сякаш не ги забелязвате, развоят в любовта ви дава криле. Някои се събират с избраника си след дълга раздяла...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Правите амбициозни делови проекти, а едва ли има условия да ги реализирате. През уикенда Скорпионите да си дадат отдих, да се порадват на постигнатото. Понеделник е доста изнервящ, но вие трябва да следвате точен план за работа, начинанията ви обещават постепенен успех, доходи. Друг въпрос, че в екипа има спорове, а вие ще се мъчите да заглаждате разногласията. От началото на декември изпълнявайте многобройните си задачи, и то без да допускате намеси или да се вглеждате прекалено в детайли, с гъвкавост ще прокарвате идеите си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Пълни сте с енергия за изява, но от уикенда бъдете по-деликатни, предлагайки идеи и съвети даже на близки. В понеделник Стрелците ще се съсредоточат в работа, не винаги служебната им позиция е силна. Упорствате по задачите си, но бъдете по-грижовни и към тонуса. Първите 3 дни на декември ще разчитате повече на услуги, а и вие ще проявявате отзивчивост към грижите на колеги, познати. В четвъртък привличате още съмишленици, усилията ви за напредъка на екипа се оценяват по достойнство. Любовта ви носи истинско вълшебство.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът изисква голямо търпение, ще парирате и опити да се месят във ваши работи. Някои Козирози ще използват повече време за отдих и възстановяване, важно е, ако напоследък не са били във форма. В понеделник ще се очертават делови шансове, овладейте припряността за използването им. В сряда задачите ви са много, пречките сериозни, но още до четвъртък ще се уверите: имате си късмет, макар не какъвто сте го очаквали. Упорството ви по най-трудни задачи привлича колеги за нови партньори, а в любовта нещата май се оправят и сами.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този уикенд ви открива нови делови възможности, няма да се държите в ничия сянка сега. От понеделник Водолеите привличат и съмишленици, и симпатии на шефове за идеите си, ще работят на макс, да се пазят от преумора. Е, някои гонят и кариера, на Андреевден тя не е най-важното. От началото на декември много внимавайте в самостоятелните проекти, някои май се главозамайват... В петък ще си направите точна равносметка – справили сте се с толкова много и трудни задачи, подготвили сте си и нови проекти. В любовта не се налагайте.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Ведро 7-дневие, но в работата възникват трудности, често ви се ще да налагате мнение. Рибите да не си го позволяват, а да искат услуги, или с пестеливост да решат някои финансови проблеми. Във вторник ще си дадете сметка, че има неясноти в деловата сфера, с които следва да се заемете. Това ще е база за по-нататъшно обединяване на силите, за нови проекти от началото на декември. Страдате от колегиални интриги, но ще успеете да ги парирате. В любовта неразбирателствата отшумяват, сега избраникът ви оценява със сърце и ум.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови