Хороскоп за 20 – 26 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 20 август 2022 в 00:05 6090 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През периода е редно да свиете харчовете, вероятно трябва да анализирате и някои делови и лични партньорства. Още през уикенда Овните се изкушават от пътуване, няма да е разтоварващо. В понеделник се включете в начинанията на колеги и познати, вторник едва ли идва с условия за осъществяване на вашите амбициозни планове. От сряда нещата се променят към добро, само се пазете от разправии с околни – ще избегнете ощетяване, а при нужда ще разчитате на услугите им. Петък е за дома и домашните и да има напрежение помежду ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневието налага да засилите предпазливостта по отношение на личния бюджет, не са изключени и нежелани изненади. От събота Телците се оглеждат за нови делови шансове, ще идват при контакти с познати. В понеделник не се връщайте към стари идеи и уговорки, във вторник пречките са куп и макар че ще се справите, може би ще се чувствате подценени. В сряда не споделяйте бъдещи планове, а се вписвайте в програмата на шефовете, за да привличате симпатии, покровителство. Някои вече са на крачка до по-подходяща връзка.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Доста покани за празнуване се очертават от събота до четвъртък, ала вие не прекалявайте с нищо на маса, включително и с флиртовете. Важи особено за обвързани Близнаци. Някои не са наясно с делови и финансови въпроси, но на купон не е подходящо да оправят служебните си грижи. От вторник трябва да избирате как да работите – сами или в екип, в сряда задачи много, а възникват и нежелани изненади. В петък по-стриктно уреждайте детайли за разплащане, контакти с администрация и пр., има какво още да учите и ситуацията е повод.

РАК (21.06 – 21.07)

Гответе си стратегия за работната седмица от уикенда, навярно има въпроси за доизясняване. В понеделник Раците не са във водеща позиция, това не значи да пилеят време или пари. До вторник не споделяйте идеите си, а ги прокарвайте с отстъпки и чрез равностойни съюзи с колеги, познати. В сряда май бързате за начинания, гоните доста високи амбиции. Е, до петък ще укротите темпото, ще възлагате задачи според силите на всеки, така ще подбирате и нови партньори, и шансове за бъдещи печалби. Ала в любовта не всичко е каквото ви изглежда.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Може да имате стари ангажименти за изпълнение, но сте във вихъра на купона и току виж направите погрешна стъпка. В понеделник Лъвовете да не бързат с изясняване на задачи и отношения, във вторник е време за нови делови съюзи, не за любовни връзки. Дано не се окаже, че преценявате сътрудници и оферти неточно... В сряда - бдително на пътя, с постъпваща информация, познанства, детайлите са от решаващо значение. Пречки няма да ви уплашат от четвъртък насетне, пълни сте с енергия, ала избягвайте разправии и с близки, и с далечни.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас емоционално 7-дневие, често се изправяте пред по-критични ситуации и някак трябва да решите проблемите. През уикенда Девите виждат в тях и шанс за изява и приходи. В понеделник постъпки на близки може да ви накарат да се отдръпнете или да реагирате по-остро на чужда грешка. Във вторник май е по-добре да работите сами, в сряда ви се струпват ангажименти, които няма как да откажете. Бъдете пестеливи на харчове, време и думи, казаното не се връща. В петък кипите от идеи за изява и печалби, рано е да споделяте даже с приятели.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Време за отпуски и празнуване, но няма да разширявате твърде компанията в свободните часове. През уикенда Везните мислят за услуги и съюзи с колеги, в понеделник ще се окаже, че май доста прибързват. Едни намират ключето към влиятелни хора и нови приятели, други привличат симпатии с идеи за делови или обществен напредък. В сряда съзнателно свивате кръга, самостоятелните ангажименти после пестят спорове с околни – възникват трудности, дразнят ви пропуски, интриги в екипа. За мнозина любовта е радост, сигурност, хармония.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Хубав период, но непрекъснато ви товари със задачи, някои свързани с път, усвояване на умения. През уикенда Скорпионите се радват на резултата от усилията си, в понеделник изясняват теми, които спъват кариерата им или отношения с колеги. Ще следвате и техни идеи, не се възгордявате от успеха си и не бъркате общи веселби с намеса в своите работи. Главното ви внимание ще е към любимия, с него ви е най-ведро. От четвъртък забавяте темпо, някои дела изискват вглъбеност. Постепенно преодолявате неразбиране и трудности.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Проблеми не липсват, но и хубави изненади има. От уикенда Стрелците да бъдат по-предпазливи в делата, не е време за нови амбициозни начинания. За прокарване на идеи понеделник изисква голяма отстъпчивост. Вторник ви изкушава с път и преместване, май ядовете са повече от успехите. До петък е важно да закриляте и близки, натъкват си на пречки, рискуват. Някои да се въздържат от укори към околни, ако не им върви. Скоро ще тръгне, включвате се в чужд проект и ще печелите, та не си разваляйте отношенията заради пари.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Период с много поводи за празнуване, ала все пак работата да не чака... През уикенда Козирозите може и да отклонят покани за купони, от понеделник до четвъртък се изискват дисциплина, професионализъм и упоритост, за да бъдат приходите по-добри. Така че пестете сили и време, не само пари. Във вторник кипите от енергия за изява, гоните големи амбиции. По-разумно е да търсите услуги от близки, познати, колеги, да хармонизирате съюза си с някои хора. В петък – сериозни трудности, но и без преумора можете да постигнете целите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас периодът като че ли е спокоен, предразполагащ към отдих. Водолеите не виждат условия за изпълнение на амбициозните си планове, но с такт могат да прокарат идеи още от уикенда, да изберат къде да пътуват. От понеделник сте критични към околните, готови сте да променяте нещата и чрез разправии, а не бива. Сряда идва с много задачи, поемате обещания и към близки, та може да ви дойде нагорно, за да бъде резултатът ОК. Само не надценявайте ролята си, а в любовта търпеливо търсете решение, иначе дреболии ще носят нов яд.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Спокойно 7-дневие, някои са и доста доволни от приключени задачи, получени документи. Рибите да не заспиват на тези лаври, иначе рискуват дреболии да влошат важни отношения, да преобърнат успеха им. В понеделник уреждайте най-стриктно административни и финансови неща, във вторник упорствайте, но с подчертан такт за налагане на идеите си. Сряда идва с нежелани ситуации, дано разчитате на влиятелни хора в службата и родата, пречките следва да се отстраняват по-навреме и дискретно. Грижете се за хармонията с половинката.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови