Хороскоп за 17 – 23 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 декември 2022 в 00:06 1560 0

Снимка

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Мъчите се да пазите дистанция от околните през периода, но динамичните събития ще ви карат да търсите компромиси, разбирателство с близки, колеги, познати. През уикенда са възможни остри спорове, Овните да не напират за изясняване в понеделник и вторник, нещата се избистрят лесно, ако помагат безкористно на другите. В сряда не се претоварвайте, търсете по-трайни съюзи за приходи и професионални постижения. Още в петък ще им се радвате, ала поглезете и обичаните, нали толкова се старахте да балансирате отношенията.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Влиянието ви върху околните и особено близки хора е голямо, внимавайте с какви планове ги увличате през периода. До понеделник Телците не са силни в служебната сфера, а и успехът им не е постоянен, така че да не се хвърлят в по-амбициозни начинания. И Игнажден ще ви подскаже, че не е дошъл моментът за великите ви проекти, та е добре да поизчакате, да се позаредите със сили. От сряда на път или при търсене на информация създавате доста ефективни нови партньорства, уреждайте делови и финансови неща, а с обичаните не спорете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Труден период, макар всичко да изглежда ОК, да идват покани за купони, а и вие вече да си мечтаете за задаващите се празници. Близнаците да обмислят по-пестелива програма с подаръци и развлечения, вероятни са здравословни, финансови и делови грижи. В понеделник не споделяйте нашироко нови идеи за работа, във вторник си направете стриктен план и до сряда не се изтъквайте твърде пред шефове и влиятелни клиенти. Задачите изискват съсредоточаване, дисциплина и помощ от близки, ала интриги май объркат отношенията с тях...

РАК (21.06 – 21.07)

През 7-дневието има куп поводи за спор в службата и вкъщи, но не налагайте добри идеи така. С такт ще пазите и околните от излишни разпри. Раците току прибързват за решавате на проблеми в понеделник, нека укротят темпото, да не споделят пред този и онзи замисъла си за бъдещи изяви до сряда. Бъдете по-грижовни за тонуса си, а и към хора, с които ви обвързват обич, приятелство. Някои са планирали пътуване, търсене на информация, срещи с малко познати, да анализират обективно всеки въпрос и ще извлекат ползи въпреки пречките.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

С каквото и да се хванете през периода, все бързате, това може да предизвика съпротива, грешки. В понеделник Лъвовете да укротят темпото, а и да спестят споровете, няма да наложат идеите си с острота. Вторник ще ви върне и към някои по-отдавнашни уговорки, до четвъртък с упорит труд и задълбоченост ще си гарантирате успеха. Бъдете търпеливи в петък, а и по-грижовни към тонуса си, претоварването с дела, както и прекаляването по предпразничните трапези не се препоръчва. Някои ще стабилизират финанси, лични отношения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Седемдневието ви настройва за много контакти и все пак не забравяйте своето желание се върнете към стари уговорки, да изпълните отдавнашни идеи. Група Деви ще оставят впечатлението за непостоянни, търсещи тук и там подкрепа за делата си, всъщност в понеделник упорството им може да даде хубав резултат. От вторник следвате чужди планове, намалявате темпо, гледате да привлечете съмишленици и услуги. Ако се чувствате неразбрани в любовта, не бързайте да търсите нов обект, ами се съсредоточете в своята представа за отношенията си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Влизате в период с усложнения, дръжте се нащрек, вместо да намирате кусури на рода, познати, колеги. В понеделник Везните ще се взират в по-лични неща – предстоящи делови и домашни задължения, взаимоотношения. На Игнажден приносът ви не е оценен подобаващо високо, но не обсъждайте темата даже с близки. От сряда балансирате нещата, разчитате и на подкрепа. Четвъртък ви настройва критично, а е добре да преглътнете укорите, да се постараете да се тонизирате, петък носи трудни задачи и следва да сте обмислили ходовете си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вече предвкусвате сладостта на идващата Коледа, а упорството ви в работата носи хубав плод. Все пак Скорпионите да не се оставят на купонджийските си настроения – до понеделник ще им докарат главоболия, необвързаните току се хвърлят в авантюри. От вторник ще си дадете сметка, че редица служебни и бизнес теми не са за обсъждане на маса, трябва да уреждате навреме и точно финанси и правни въпроси. Четвъртък носи пречки и ако не сте готови за тях – близки не са ви криви. В петък – по-предпазливо на път, с нови хора, с тонуса.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През периода се настройвате за повече контакти. Ала все пак внимавайте – не е време предколедните купони да ви откъсват от задължения, да ви преуморяват вместо да се трудите. В понеделник Стрелците да укрепват взаимодействието с колеги и познати, задачите са куп, поводите за спор също, а могат и трябва да бъдат заобикаляни. От вторник мнозина разчитат на ваши услуги, има и работа за приключване, направете си по-точен план за усилията, ще има закъснения, затруднения. Ще се справите. И не корете обичаните за несъвършенствата им...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Мнозина имат да изясняват делови и лични теми, през уикенда ще се заемат с тях. През периода Козирозите да се постараят трудните разговори да не стават конфликти, не е от полза. В понеделник-вторник търсите услуги. Уреждайте стриктно дела и финанси, помагайте на околните даже да нямат представа за мотивите ви. Това натоварва, но в един момент ще ви гарантира спокойствие и увереност. Четвъртък носи нови шансове, обаче се пазете от някои странични влияния, които не са ви от полза. И в любовта отстоявате смело щастието си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието е спокойно, ако избягвате изясняване на деликатни въпроси, а и не давате воля на езика си даже на трапеза. Но как, като до сряда трудно се държите на заден план в екипа, сред близки. От уикенда Водолеите имат доста делови и домашни задачи. Затова от понеделник следва да проявявате и голямо упорство в работата, колегите едва ли са най-оправни. До петък си уговорете услуги. На Игнажден се взирате във всеки детайл, но и в следващите дни не е момент да разкривате бъдещите си идеи. И бъдете по-грижовни към тонуса си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Щедър период, ако сте отзивчиви към другите, хора в екипа ви чакат помощ за работата. Рибите ще използват тази възможност още от събота, понеделник ще покаже: планът им е реалистичен, а усилията носят и резултати, и радости. От сряда обаче ще се мъчите да разширите полето си на действие, да бъдете по-находчиви за печалби, да започнете нови съюзи и проекти. Ще се трудите, но успехът не винаги ще е за вас – едни се хвърлят в авантюри, втори правят уж дребни пропуски. Ако търсите сериозна любовна връзка, ще имате кандидат.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови