Българската софтуерна фирма DevriX с престижно международно отличие

OFFNews 08 юни 2021 в 15:25 1863 0

Българската компания за разработка на WordPress сайтове и приложения DevriX получи поредното си значимо международно признание за тази година. Дружеството е класирано на 12 място сред българските B2B компании в доклада на Clutch за доставчиците на бизнес решения и услуги.

Класацията включва множество сериозни компании от сектори като бизнес софтуера, мобилните приложения, софтуерната разработка, доставчиците на услуги и др. Тя е комплексна и е базирана преди всичко на ревюта от реални клиенти, включвайки множество фактори като експертиза в своя сектор, клиенти, разпознаваемост на марката и др.

DevriX е създадена от българския експерт по WordPress разработка, уеб програмиране и сигурност Марио Пешев. Стартирайки като много малка фирма, през последните години тя се развива с бързи темпове и вече разполага със сериозен международен екип. Днес сред клиентите й има големи сайтове със стотици милиони посещения месечно, а DevriX е разпознаваема в целия свят като надежден партньор със сериозна експертиза в уеб сегмента.

Настоящото признание далеч не е първото за компанията, дадено от Clutch. Откакто става част от платформата през 2018 г., DevriX е включена в четири значими доклада:
„Топ 150 доставчици на бизнес услуги в Сърбия, Хърватска, България и Румъния”, “Ексклузивния доклад 2018 Clutch 1000”, “B2B лидери в България, Хърватска, Чехия, Унгария, Румъния, Сърбия и Турция” и е класирана на 23 място в глобалната класация на WordPress разработчиците за 2019 г., отново на Clutch. Освен това тя е единствената българска компания сред водещите WordPress агенции в света и е класирана на двадесето място сред тях. Избрана е за един от топ 5 уеб разработчици в България, както и в топ 13 сред всички доставчици на ИТ услуги у нас.

Тези постижения имат важно значение, предвид водещата роля на платформата за онлайн репутацията на брандовете, както и доверието в нейните проучвания и класации. Clutch предлага данни, базирани на реални клиентски ревюта, които могат много да помогнат при търсенето на партньори и доставчици на услуги или продукти.

Една дейност, която става все по-необходима за съвременния бизнес в дигиталната ера. Платформата добавя стойност в този процес със своите над 36 000 задълбочени верифицирани ревюта, над 150 000 включени компании в 500 категории, както и над 100 пазарни проучвания. Дейността й е фокусирана върху услуги като уеб и софтуерната разработка, създаването на мобилни приложения, ИТ решенията, маркетинга, рекламата и много други.

Всичко това позиционира Clutch като водеща платформа за листване на всеки развиващ се технологичен бизнес, както и за търсещите B2B партньори. В платформата
те могат да намерят детайлна информация за ревюираната компания заедно със спецификата на осъществените от нея проекти, което е важен сигнал за доверие и верификация.

“Именно тази достоверност и доверие увеличават стойността на класациите на Clutch и е радващо, че за пореден път сме оценени от тази платформа като ключов доставчик на уеб решения от България и една от водещите компании за WordPress базирани решения в световен мащаб. Участието на реални клиенти в процеса на ревюиране дава истинската стойност за нашата репутация“ - споделя Марио Пешев, основател на DevriX.

DevriX е специализирана в разработката на WordPress сайтове и приложения, включително изграждане на комплексни международни проекти, разработка на плъгини (разширения) и теми (шаблони), както и други свързани услуги с добавена стойност.

Компанията е добре позната в българския ИТ сектор и от години подкрепя WordPress и open source общността у нас.

Клиентските мнения за DevriX са достъпни на адрес https://clutch.co/profile/devrix.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови