Quantcast

Стрелбата в парижкото предградие е свързана с атентата в "Шарли Ебдо"

Полиция установи самоличността на стрелеца в парижкото предградие

OFFNews Последна промяна на 09 януари 2015 в 11:55 7775 3

Френската полиция обяви официално, че стрелбата в парижкото предградие Монруж е свързана с атентата в редакцията на списание "Шарли Ебдо", при който загинаха 12 души. 

Полиция уточни, че е установила самоличността на мъжа, открил стрелба в парижкото предградие Монруж, при което загина полицайка, съобщи AFP.

За момента името му не се съобщава.

От полицията обаче обясниха, че стрелецът в Монруж и тримата терористи от "Шарли Ебдо" принадлежат към една и съща джихадистка организация, действала в Североизточен Париж.

В четвъртък неизвестен мъж откри стрелба в южното предградие на Париж Монруж. Двама души бяха ранени – полицайка и общински работник. По-късно полицайката почина от раните си.

Френската прокуратура обяви вчера, че стрелбата ще се разглежда като терористичен акт. Първоначално се смяташе, че стрелбата в парижкото предградие не е свързана с атентата в редакцията на списание „Шарли Ебдо“ в сряда.

Информацията, че е установена личността на мъжа, убил полицайка в Монруж, се появи докато тече акцията по залавянето на заподозрените за атентата

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.01 2015 в 02:05

Kak bre sali hasan ahmed sa tipichno frenski imena

09.01 2015 в 14:06

Добре де, хора, четете малко какво пишете. В заглавието пише, че стрелбата в парижкото предградие Монруж е свързана с атентата, по-надолу пише, че няма данни дали е свързана с атентата. Имам чувството, че всички статии в сайта се пишат надве-натри и се пускат без никаква редакция и преглед. Редовно има половинки изречения или дублиращи се изрази... Чета ви новините, ама е дразнещо

09.01 2015 в 12:54

Е как ще му съобщят името, като пак със сигурност е типично "френско" - Кемал,Ахмед, Селим.
Стига толкова толерастия към ислямската паплач, вън всички мюслита от Европа.
Европа- за хриситяните!