Quantcast

Северна Корея заплаши САЩ с ядрен удар

OFFNews Последна промяна на 07 март 2016 в 08:09 3982 4

Северна Корея заплаши САЩ с ядрен удар

Северна Корея заплаши да нанесе "изпреварващ ядрен удар" в отговор на планирани съвместни военни учения на САЩ и Южна Корея, съобщава БНР. Като цели на евентуален удар бяха посочени континенталната част на САЩ и американските бази в Азиатско-тихоокеанския регион.

Държавния комитет за отбрана на Северна Корея също така обяви, че Пхенян има "план за военна операция за освобождаване на Южна Корея".

САЩ и Южна Корея започват през деня големи военни учения, в които участват около 300 000 южнокорейски и 17 000 американски войници. Според Северна Корея , маневрите са насочени срещу нейния суверенитет.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.03 2016 в 09:42

шишкавия нещо се е притеснил, дали щото ще намалеят доставките с курвоазие и хенеси?
или севернокорейците са опасли всичката трева и почват да си дъвчат коланите и подметките на обувките?

лично аз смятам, че един превантивен нюк по дебелия диктатор и гърчавите му поданици е добра идея но все пак световен мир трябва нали?

07.03 2016 в 20:22

Сороститутки, запишете се доброволци за освобождаване на нашите корейски другари от комунизма. Педероатлантическа Гейропа разчита на вас.

07.03 2016 в 10:52

Това е заветът на другаря Сталин - комунизмът не може да съществува изолиран в отделни страни, защото ще се самоунищожи под силата на вътрешното напрежение, независимо с колко твърда ръка се налага този строй.

Нужна е "световна революция", която да наложи силово този строй, иначе, оставен сам на себе си, той е обречен. Сталин разбира добре това и направи всичко възможно за да осъществи този план, просто не му се получи при ВСВ.

Този севернокорейски маниак просто няма друг избор, освен да въвлече околните държави в във военен конфликт. Без да съм апокалиптично настроен, но мисля, че това е заплаха, много по-непосредствена от исламската.

Надявам се някоя служба да го гръмне съвсем тактично и по-възможност по-скоро, в услуга на цялото човечество.

07.03 2016 в 09:20

Държавния комитет за отбрана на Северна Корея също така обяви, че Пхенян има "план за военна операция за освобождаване на Южна Корея".

И тия голтаци като руските си братушки - гони ги мания за освобождаване... :D