Бащата на малкия Айлян: Медиите правилно показаха снимките с него

OFFNews Последна промяна на 26 септември 2015 в 16:07 3994 4

Снимка Reuters/Murad Sezer

Бащата на малкия Айлян

Бащата на удавилото сирийче Айлян Курди заяви, че медиите са постъпили правилно, като са публикували снимки, показващи как мъртвото тяло на детето лежи на турския бряг, предаде ДПА.

"Хората не трябва да отвръщат поглед от ужасните неща, които се случват по пътя към Европа само защото не можем да получим виза", каза Курди в интервю за германския в. "Билд".

Снимката на момченцето, намерено лежащо по лице на плажа край турския курорт Бодрум, бе публикувана от редица световни информационни агенции, сайтове и печатни издания.

Кадрите внесоха нов фокус в дебатите в Европа за това дали правителствата правят достатъчно за уреждане на бежанската криза, но също така предизвикаха обсъждания доколко е етично да бъдат споделяни и публикувани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.09 2015 в 21:44

Уби собственото си дете за да си направи златни зъби. НЕ НА МАНГУСТИЗАЦИЯТА! Омерзен съм.

26.09 2015 в 19:03

Снимките му в „Шарли Ебдо“ са по-хубави.

26.09 2015 в 16:58

Продължавам да се питам, защо този баща не стоя на безопасно място в Турция, а тръгна с деца и жена с гумена лодка по море.Нали целта е да се спаси живота на децата, а не да се рискува от неразумен баща.

26.09 2015 в 16:41

Псевдолибералните ислямокомунисти обаче продължавате да давате трибуна на този трафикант на хора, за който най-малкото е съвсем сигурно, че си е затрил детенцето от алчност и за да си направил зъбите по-евтино.

Лелята на Айлян за зъбите на този нагъл мангал и за 14те хиляди долара които е щяла да му праща:

https://www.youtube.com/watch?v=QZUuoaq1MLM

CLAIM: Drowned Aylan Kurdi’s Father Accused Of Being People Smuggler At Helm Of Capsized Boat

http://www.breitbart.com/london/2015/09/11/drowned-aylan-kurdis-father-accused-of-being-people-smuggler-at-helm-of-c apsized-boat/

The 5 Awkward Questions They Won’t Answer About The Drowned Boy, Syria And Our ‘Moral Duty’

http://www.breitbart.com/london/2015/09/08/the-5-awkward-questions-they-wont-answer-about-the-drowned-boy-syria-and- our-moral-duty/