Утре СОС ще избере за и.д. кмет на Младост посочения от Иванчева Владимир Клисуров

OFFNews Последна промяна на 25 април 2018 в 17:14 2922 2

С извънреден доклад, подписан от целия председателски съвет, утре Столичният общински съвет ще избере за временно изпълняващ длъжността кмет на "Младост" Владимир Клисуров - тоест заместник-кмета, посочен в заявлението на Десислава Иванчева.

Това обяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков след председателски съвет.

Днес в Столична община се получи декларация от двамата заместник-кметове на „Младост“, в която те предлагат единият от тях да заеме тази длъжност. Обсъдихме на председателски съвет създадения административен вакум в район „Младост“ и като цяло ситуацията и преценихме, че г-жа Иванчева е действащият кмет на района, който е пуснал заявление до кмета на Столична община, че излиза в отпуск. Тя е забравила, че трябва да пусне и заповед за временно изпълняващ длъжността, докато е в отпуска, въпреки това в заявлението тя е посочила своята воля тази длъжност да се изпълнява от г-н Клисуров. При тази ситуация се налага спешно Общинският съвет да влезе в своята функция и да запълни този пропуск на г-жа Иванчева – липсата на заповед, и със свое нарочно решение да посочи временно изпълняващ длъжността кмет на район „Младост“, каза Герджиков, цитиран от агенция "Фокус".

Извънредният председателски съвет на СОС бе свикан от председателя му Елен Герджиков, след като зам.-кметовете на Младост  поискаха Столичният общински съвет да гласува за и.д. кмет на района на мястото на обвиняемата за подкуп и задържана кметица Десислава Иванчева Румен Русев, а не Владимир Клисуров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11406

2

Hihi1981

26.04 2018 в 10:05

Разрешение за строителство на Всички!!!И после ще каним туристи да гледат!!!

7166

1

yoghurt

25.04 2018 в 20:08

Причината за цирка - свинщина с Иванчева: http://mladost.bg/покана-за-включване-в-дискусия-за-парк/ .

Това е парк на територията на най-апетитните имоти в "Младост", бившите ниви на горублянчани, който вместо да бъде застроен безвъзвратно, би останал на парк... Е, поне добре че не я убиха, защото и на това са способни. А в крайна сметка - за нас си е, просто не останаха идеалисти у нас, само "мижитурки" който съдят по себе си, че биха взели подкуп в центъра на София, на най-натовареното кръстовище, пред куп камери.