Тома Томов: Борисов се държа като цар Борис срещу Хитлер

OFFNews 17 юни 2016 в 09:24 21495 18

Снимка бТВ

Бойко Борисов си заслужи заплатата като министър-председател вчера. Той каза първите букви от една азбука. Да видим дали ще каже всичките – има много страшни играчи. 

Това коментира журналистът Тома Томов по повод изказването на премиера, че нашата страна няма да се включи в инициативата на Турция и Румъния за общи действия в Черно море по бТВ. Томов сравни ситуацията с тази, в която е бил българският цар Борис III по време на Втората световна война, когато съюзникът му Хитлер е поискал войски за източния фронт, но е получил отказ от „един велик български държавник”.

„Ако вземеш срещу Хитлер да сложиш Плевнелиев, как би се държал Плевнелиев? Какво каза той пред Европейския парламент – чета всичко и не го харесвам. Мисля, че интересите на страната искат лидер”, каза журналистът. По думите му на фона на научно-техническата революция и цивилизационния сблъсък между народи и религии, „трябва да имаш на държавното кормило мъж с топки”. 

По отношение на предстоящия референдум за „Брекзит”, Томов посочи, че има конфликт „между две Англии” – на глобализацията и технологиите и тази на предградията и работническата класа. В основата му са бежанците, каза още журналистът. Той не се ангажира с прогноза какво ще решат на Острова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11751

18

Big Smile

17.06 2016 в 20:04

Като всички хора имали възможност да се показват по времето на Иван Славков на екран - а те не са никак малко, след като им построихме 10 етажна сграда, каквато няма и ББС - и този е агент на ДС/КГБ. Руснаците мобилизира всичко което имат, дори и дъртите прислужници, които отдавна трябва да са в заслужена агентурна пенсия. Аналогията с Хитлер е мобилизацията на немските пенсионери за защита на Берлин. Viva Todor Jivkov!!!
Колкото до излизането на GB от евросъюза - резултатът ще е същият като референдума в Шотландия - англичаните са хора със здрав разум и знаят, че мястото им е в Европа, а не в Евразия. Но гладна кокошка просо сънува. Viva Venezuela! Viva Cuba! Maduro forever!

20374

17

Стринка Минка

17.06 2016 в 18:31

Ако вземеш срещу Хитлер да сложиш Плевнелиев, как би се държал Плевнелиев?

Титан, Титан. Каква мисъл, каква дълбочина.

12031

15

fr

17.06 2016 в 15:24

Абе мекерета вие не схванахте ли че това е пошла провокация и лижа от жълтия долен весник 24 часа. А и тримата Борисов и Плевнелиев и Ненков заявиха ясно не няма да допуснат подобен флот извън рамките на НАТО срещу Русия но явно накой екзалтирани подобия на журналисти русофили почнаха свободно да съчиняват глупости кой тропнал кой бил за действия срещу Росия пък и да правят тъпи сравнения с великия цар Борис 1 е тълна и долна манипулация с чел разпалване и поредно противопоставяне на българите за и против Русия. Аман от маниполатори и хора които и се вразват.

12500

12

stan71

17.06 2016 в 14:19

То пък един флот имаме.......

12019

10

the cowboy

17.06 2016 в 11:39

Боко си бил "заслужил заплатата". Да, ама не! Заслужил си е хонорара от Москва. Честито на всички, които са гласували за него! Направете го отново!