Страхил за парите за градушки: На крива ракета и космосът й пречи

OFFNews 09 юли 2014 в 15:37 5887 9

Страхил Ангелов

"Във връзка с отпуснатите пари за противоградни ракети мога само да кажа някои български поговорки: „След дъжд качулка”, „Евтин на триците, скъп на брашното” и „На крива ракета и космосът й пречи”.

Това беше днешният коментар на червеният депутат Страхил Ангелов по повод унищожителната градушка, която удари вчера София и отпуснатите днес 1.2 млн. лв. допълнително от Министерския съвет за борба с градушките.

„Днес Министерски съвет отпусна допълнителни 1,2 млн. лв. за закупуване на ракети против градушки, но градушката беше вчера. Обясненията, че нещата са се случили толкова бързо, че не е възможно нищо да се направи са абсурдни - защо съществува

Изпълнителна агенция „Борба с градушките” тогава? Облакът се е формирал около Драгоман, докато стигне дотук не е ли имало възможност да се направи нещо? То е ясно, че всички сега ще кажат, че не е имало възможност”, каза Страхил Ангелов.

Вчера след пороя Страхил Ангелов попита: "Защото някога в оная лошата Народна република България беше предвидено това нещо и то не се случваше. Имаше покритие на цялата страна, изстрелваха противоградни ракети, за да се брани земеделската продукция, както , разбира се, и градовете, и имуществото, и здравето на хората. Просто не мога да повярвам, докъде сме се докарали".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!